Ultima oră
Străinul pe care a pus ochii FCSB, gata să vină la naţională alături de Mircea Lucescu: ”Este o ţară foarte frumoasă, unde viaţa e foarte bună!”
Străinul pe care a pus ochii FCSB, gata să vină la naţională alături de Mircea Lucescu: ”Este o ţară foarte frumoasă, unde viaţa e foarte bună!”
Va juca FCSB în Scoaţia cu rezervele? Charalambous a răspuns ferm. ”Ce înseamnă o echipă slăbită?” Va juca FCSB în Scoaţia cu rezervele? Charalambous a răspuns ferm. ”Ce înseamnă o echipă slăbită?”
VIDEO | Brest - Leverkusen 1-1. Ambele formaţii pierd primele puncte stagionale VIDEO | Brest - Leverkusen 1-1. Ambele formaţii pierd primele puncte stagionale
VIDEO | FC Barcelona - Bayern, în direct pe Prima Sport 1 şi Leipzig - Liverpool, în direct pe Prima Sport 2! Seară magică în Champions League VIDEO | FC Barcelona - Bayern, în direct pe Prima Sport 1 şi Leipzig - Liverpool, în direct pe Prima Sport 2! Seară magică în Champions League
VIDEO | Hapoel Ierusalim - UBT Cluj 73-81. Ardelenii se simt perfect în deplasare VIDEO | Hapoel Ierusalim - UBT Cluj 73-81. Ardelenii se simt perfect în deplasare
Mauro Camoranesi a fost doar 21 de zile antrenorul lui Răzvan Grădinaru la Karmiotissa Mauro Camoranesi a fost doar 21 de zile antrenorul lui Răzvan Grădinaru la Karmiotissa

Şumudică se implică în scandalul dintre Petrescu şi Louis Munteanu: ”Eu nu l-aş fi scos niciodată!”

CFR Cluj Publicat astăzi, 19:27
mail-share icon Email

Dan Petrescu a fost protagonistul unui moment tensionat, după ce l-a schimbat în prelungiri pe Louis Munteanu. Atacantul s-a arătat foarte supărat şi s-a dus direct spre banca de rezerve, fără să dea mâna cu nimeni şi fără să se uite măcar spre antrenorul său.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21811893/1/rapid-bucuresti-farul-constanta-superliga-superbet-21-10-2024-1.jpg

Dan Petrescu s-a dus apoi la el pentru a-l împăca, fără succes însă, Louis Munteanu menţinându-şi atitudinea sfidătoare.

Recent, conducerea clubului a precizat că a fost vorba despre o accidentare a jucătorului. 

Marius Şumudică a fost întrebat despre acest subiect, dar antrenorul nu a dorit să comenteze prea mult. Antrenorul Rapidului susţine că el nu ar fi făcut asta niciodată. 

”Eu nu l-aş fi scos niciodată!”

În primul rând, experienţa mea de 20 de ani ca antrenor… Eu nu l-aş fi scos niciodată. Nu este problema mea, nu ştiu de ce l-a schimbat pe Louis. Adică nu ştiu, nu vreau să comentez foarte mult ce este acolo fiindcă nu este problema mea. 

Eu n-aş fi schimbat jucătorul când mai era un minut de joc. Adică nu ştiu ce a gândit Dan Petrescu, el ştie foarte bine, el ştie ce s-a întâmplat acolo şi nu vreau să intru în astfel de discuţii. Dar eu în general când văd un jucător nemulţumit îmi dau seama imediat după mimică, după limbajul corpului. Eu m-am întâlnit cu astfel de situaţii mai ales în Turcia. Unde, când schimbai un turc… Ferească Dumnezeu”, a zis Şumi.

Te aştepţi la orice. Poate să te şi pocnească unul, fiindcă ei sunt foarte orgolioşi. Şi atunci, în momentul în care îl vedeam, încercam să nu am nicio reacţie şi să nu mă duc spre el. Fiindcă nu ştii gestul jucătorului şi cazi în penibil. Evitam, mă uitam în altă parte sau făceam altceva. Deci nici nu voiam să-i dau nicio explicaţie, după care, în cabină, probabil că aş fi avut o discuţie cu el şi îi explicam de ce am făcut lucrul ăsta, de ce el se comportă aşa”, a declarat Marius Şumudică la Fanatik. 

mail-share icon Email
viewscnt

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele