Ultima oră
Străinul pe care a pus ochii FCSB, gata să vină la naţională alături de Mircea Lucescu: ”Este o ţară foarte frumoasă, unde viaţa e foarte bună!”
Străinul pe care a pus ochii FCSB, gata să vină la naţională alături de Mircea Lucescu: ”Este o ţară foarte frumoasă, unde viaţa e foarte bună!”
Va juca FCSB în Scoaţia cu rezervele? Charalambous a răspuns ferm. ”Ce înseamnă o echipă slăbită?” Va juca FCSB în Scoaţia cu rezervele? Charalambous a răspuns ferm. ”Ce înseamnă o echipă slăbită?”
VIDEO | Brest - Leverkusen 1-1. Ambele formaţii pierd primele puncte stagionale VIDEO | Brest - Leverkusen 1-1. Ambele formaţii pierd primele puncte stagionale
VIDEO | FC Barcelona - Bayern, în direct pe Prima Sport 1 şi Leipzig - Liverpool, în direct pe Prima Sport 2! Seară magică în Champions League VIDEO | FC Barcelona - Bayern, în direct pe Prima Sport 1 şi Leipzig - Liverpool, în direct pe Prima Sport 2! Seară magică în Champions League
VIDEO | Hapoel Ierusalim - UBT Cluj 73-81. Ardelenii se simt perfect în deplasare VIDEO | Hapoel Ierusalim - UBT Cluj 73-81. Ardelenii se simt perfect în deplasare
Mauro Camoranesi a fost doar 21 de zile antrenorul lui Răzvan Grădinaru la Karmiotissa Mauro Camoranesi a fost doar 21 de zile antrenorul lui Răzvan Grădinaru la Karmiotissa

Albert Gudmundsson va lipsi de pe teren cel puţin o lună

Serie A Publicat de Daian Cutu astăzi, 20:46
mail-share icon Email

Albert Gudmundsson, una dintre principalele achiziţii din vară ale Fiorentinei, va lipsi de pe teren cel puţin o lună, informează L'Equipe.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/21812046/1/gud.png

Islandezul s-a accidentat la coapsa dreaptă duminică, la meciul câştigat cu 6-0 în faţa lui Lecce. Testele au relevat o accidentare destul de gravă.

Este o lovitură pentru Viola, care a plătit mult pentru a-l aduce pe jucător de la Genoa sub formă de împrumut - 8 milioane de euro, cu obligaţia de a-l cumpăra înapoi, în anumite condiţii, cu 17 milioane de euro plus un bonus de 3,5 milioane de euro.

Gudmundsson a marcat trei goluri în ultimele sale trei meciuri din Serie A.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Serie A

Ultimele articole Toate articolele