Ultima oră
Străinul pe care a pus ochii FCSB, gata să vină la naţională alături de Mircea Lucescu: ”Este o ţară foarte frumoasă, unde viaţa e foarte bună!”
Străinul pe care a pus ochii FCSB, gata să vină la naţională alături de Mircea Lucescu: ”Este o ţară foarte frumoasă, unde viaţa e foarte bună!”
Va juca FCSB în Scoaţia cu rezervele? Charalambous a răspuns ferm. ”Ce înseamnă o echipă slăbită?” Va juca FCSB în Scoaţia cu rezervele? Charalambous a răspuns ferm. ”Ce înseamnă o echipă slăbită?”
VIDEO | Brest - Leverkusen 1-1. Ambele formaţii pierd primele puncte stagionale VIDEO | Brest - Leverkusen 1-1. Ambele formaţii pierd primele puncte stagionale
VIDEO | FC Barcelona - Bayern, în direct pe Prima Sport 1 şi Leipzig - Liverpool, în direct pe Prima Sport 2! Seară magică în Champions League VIDEO | FC Barcelona - Bayern, în direct pe Prima Sport 1 şi Leipzig - Liverpool, în direct pe Prima Sport 2! Seară magică în Champions League
VIDEO | Hapoel Ierusalim - UBT Cluj 73-81. Ardelenii se simt perfect în deplasare VIDEO | Hapoel Ierusalim - UBT Cluj 73-81. Ardelenii se simt perfect în deplasare
Mauro Camoranesi a fost doar 21 de zile antrenorul lui Răzvan Grădinaru la Karmiotissa Mauro Camoranesi a fost doar 21 de zile antrenorul lui Răzvan Grădinaru la Karmiotissa

”Neaşteptat rezultatul”. Raul Rusescu, uimit de situaţia unei pretendente la titlu

CS Universitatea Craiova Publicat de Daian Cutu astăzi, 19:47
mail-share icon Email

Universitatea Craiova a încheiat la egalitate duminică, pe teren propriu, scor 0-0, cu formaţia FC Botoşani, în etapa a 13-a din Superligă.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21811939/1/rus.jpg

Fostul atacant Raul Rusescu (36 de ani), a făcut o analiză a situaţiei formaţiei oltene, care era cotată la startul de sezon ca favorită la titlul. Seria nefastă a dus şi la un val de nemulţumire în rândul suporterilor.

Rusescu consideră că jocul formaţiei antrenate de Costel Gâlcă ar fi altul, dacă fanii ar umple din nou tribunele de pe cocheta arenă ”Ion Oblemenco”.

”Neaşteptat rezultatul dintre Craiova şi Botoşani. Am spus că Universitatea Craiova nu ar trebui să mai fie atât de dependentă de Mitriţă. A fost o partidă slabă, per total, dar se pare că problemele la Craiova sunt multe şi serioase.

În primul rând, avem un stadion aproape gol, iar cei care vin îi înjură pe jucători, deşi echipa este pe locul 2. Îi apostrofează, îi înjură şi îi huiduie, inclusiv pe jucătorii care fac diferenţa, precum Baiaram şi Mitriţă. Lucrurile sunt mult mai grave decât credeam la Craiova şi nu înţeleg de ce, pentru că echipa, aşa cum a jucat ea, este pe locul 2.

Putem spune că e un sezon bun pentru Craiova. A, ai aşteptări mai mari? Vino şi tu la stadion! Haideţi, veniţi 25.000 de oameni cu Botoşani, să vedem cum joacă Mitriţă cu un stadion plin în spatele lui. La fel şi Baiaram”,
a spus Rusescu, la GSP.

mail-share icon Email
viewscnt