Ultima oră
Străinul pe care a pus ochii FCSB, gata să vină la naţională alături de Mircea Lucescu: ”Este o ţară foarte frumoasă, unde viaţa e foarte bună!”
Străinul pe care a pus ochii FCSB, gata să vină la naţională alături de Mircea Lucescu: ”Este o ţară foarte frumoasă, unde viaţa e foarte bună!”
Va juca FCSB în Scoaţia cu rezervele? Charalambous a răspuns ferm. ”Ce înseamnă o echipă slăbită?” Va juca FCSB în Scoaţia cu rezervele? Charalambous a răspuns ferm. ”Ce înseamnă o echipă slăbită?”
VIDEO | Brest - Leverkusen 1-1. Ambele formaţii pierd primele puncte stagionale VIDEO | Brest - Leverkusen 1-1. Ambele formaţii pierd primele puncte stagionale
VIDEO | FC Barcelona - Bayern, în direct pe Prima Sport 1 şi Leipzig - Liverpool, în direct pe Prima Sport 2! Seară magică în Champions League VIDEO | FC Barcelona - Bayern, în direct pe Prima Sport 1 şi Leipzig - Liverpool, în direct pe Prima Sport 2! Seară magică în Champions League
VIDEO | Hapoel Ierusalim - UBT Cluj 73-81. Ardelenii se simt perfect în deplasare VIDEO | Hapoel Ierusalim - UBT Cluj 73-81. Ardelenii se simt perfect în deplasare
Mauro Camoranesi a fost doar 21 de zile antrenorul lui Răzvan Grădinaru la Karmiotissa Mauro Camoranesi a fost doar 21 de zile antrenorul lui Răzvan Grădinaru la Karmiotissa

Ciolacu se declară fan FCSB şi admite că a fluierat pe stadion. Ce spune premierul despre faptul că alţii l-au huiduit pe stadion şi despre ”lupta cu kilogramele”

FCSB Publicat de Daian Cutu astăzi, 20:34
mail-share icon Email

Candidatul PSD pentru funcţia de preşedinte al României, Marcel Ciolacu, se declară fan FCSB şi admite că este fluierat sau huiduit de cei care consideră că FCSB nu este Steaua.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21812034/1/ciolacu.jpg

Ciolacu mărturiseşte că şi el a fluierat când a aflat că sunt demnitari pe stadion. Premierul a făcut dezvăluiri şi despre ”lupta cu kilogramele”.

”Sunt microbist. Sunt fan FCSB. Toată familia... tata a fost pilot militar şi Armata era, atunci, cu Steaua. Am şi acest hate că Steaua este unică, şi pe stadioane de multe ori se întâmplă să fiu huiduit, sau fluierat, înjurat. Şi când am fost la meciuri în Germania erau... să ştii că Steaua e unică! Nu am nicio problemă cu acest lucru”, a afirmat Marcel Ciolacu, miercuri seară, în emisiunea ”Prietenii lui Ovidiu”, de la GSP.

Premierul a spus că îi pare rău că s-a ajuns la jigniri pe stadioane, fiind de părere că ”sportul înseamnă cu totul altceva”.
 
El a afirmat că a ”ţinut şi cu Dinamo”, iar una dintre bucuriile sale este că această echipă a rămas în Liga I, el adăugând că a susţinut şi echipa Craiovei.
 
Premierul a admis că şi el a fluierat, pe stadion, când a auzit că a venit un demnitar să asiste la înfruntarea sportivă, argumentând: ”Când mergeam la meciuri şi prezentau: a venit primul ministru nu ştiu care sau preşedintele nu ştiu care fluieram, că de asta merg la meci”.
 
Ciolacu a spus că a făcut handbal, a încercat atletism, dar nu a avut chemare pentru acest sport şi a jucat şi fotbal, dar nu excela.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele