Ultima oră
Străinul pe care a pus ochii FCSB, gata să vină la naţională alături de Mircea Lucescu: ”Este o ţară foarte frumoasă, unde viaţa e foarte bună!”
Străinul pe care a pus ochii FCSB, gata să vină la naţională alături de Mircea Lucescu: ”Este o ţară foarte frumoasă, unde viaţa e foarte bună!”
Va juca FCSB în Scoaţia cu rezervele? Charalambous a răspuns ferm. ”Ce înseamnă o echipă slăbită?” Va juca FCSB în Scoaţia cu rezervele? Charalambous a răspuns ferm. ”Ce înseamnă o echipă slăbită?”
VIDEO | Brest - Leverkusen 1-1. Ambele formaţii pierd primele puncte stagionale VIDEO | Brest - Leverkusen 1-1. Ambele formaţii pierd primele puncte stagionale
VIDEO | FC Barcelona - Bayern, în direct pe Prima Sport 1 şi Leipzig - Liverpool, în direct pe Prima Sport 2! Seară magică în Champions League VIDEO | FC Barcelona - Bayern, în direct pe Prima Sport 1 şi Leipzig - Liverpool, în direct pe Prima Sport 2! Seară magică în Champions League
VIDEO | Hapoel Ierusalim - UBT Cluj 73-81. Ardelenii se simt perfect în deplasare VIDEO | Hapoel Ierusalim - UBT Cluj 73-81. Ardelenii se simt perfect în deplasare
Mauro Camoranesi a fost doar 21 de zile antrenorul lui Răzvan Grădinaru la Karmiotissa Mauro Camoranesi a fost doar 21 de zile antrenorul lui Răzvan Grădinaru la Karmiotissa

Becali a gata să încaseze milioane după ce îl vinde în Premier League, dar dinamovistul îi dă vestea proastă: ”E gafeur. Nu ştie să se oprească!”

FCSB Publicat astăzi, 18:51
mail-share icon Email

Joyskim Dawa (28 de ani) a venit de la Botoşani la FCSB în vara anului 2022.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21811885/1/profimedia-0467997186.jpg

De atunci, fundaşul camerunez a fost jucător de bază în lotul campioanei României, pentru care a bifat 106 meciuri, reuşind să înscrie 11 goluri şi să livreze 2 pase decisive.

Dawa a avut parte de evoluţii solide în ultima perioadă, mai ales în partidele disputate de FCSB în faza principală din Europa League. Fundaşul a fost integralist în victoria istorică de pe terenul celor de la PAOK, iar prestaţia sa de la Salonic l-a adus în vizorul mai multor cluburi din Premier League.

Presa britanică susţine că fotbalistul FCSB-ului este curtat intens de Leeds United, Everton şi Fulham, echipe ce ar fi dispuse să îi plătească lui Joyskim Dawa clauza de reziliere, care este în valoare de 4 milioane de lire.

Jurnaliştii din Anglia a scris despre interesul echipelor din Anglia pentru Dawa. Britanicii au precizat că preţul jucătorul este foarte mic şi au dat de înţeles că nu ar fi o problemă pentru cluburi să îi achite această sumă lui Becali.

Până acum, nimic nu s-a concretizat, iar Ioan Andone a dat un verdict clar. El nu crede că fundaşul lui Becali este suficient de valoros pentru acest transfer. 

”E gafeur. Nu ştie să se oprească!”

”Dawa e gafeur, e violent. Nu ştie să se oprească, aproape de atacant, la un metru. El deja se duce în ăla. La fiecare meci poate să ia minim galben”, a declarat Andone, potrivit iamsport.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele