Ultima oră
VIDEO EXCLUSIV | Dorinel Munteanu, taxat după gestul care a atras atenţia FRF. „Nu e normal ce face! Cred că de aici s-a făcut” VIDEO EXCLUSIV | Dorinel Munteanu, taxat după gestul care a atras atenţia FRF. „Nu e normal ce face! Cred că de aici s-a făcut”
Scandal de proporţii la un club din Superliga! Antrenorul a fost acuzat că şi-a făcut jucătorul „ţigan”, iar preşedintele a intervenit şi a lămurit totul | VIDEO EXCLUSIV Scandal de proporţii la un club din Superliga! Antrenorul a fost acuzat că şi-a făcut jucătorul „ţigan”, iar preşedintele a intervenit şi a lămurit totul | VIDEO EXCLUSIV
Hansi Flick a făcut anunţul mult aşteptat! Cine îl va înlocui pe Ter Stegen în poarta Barcelonei Hansi Flick a făcut anunţul mult aşteptat! Cine îl va înlocui pe Ter Stegen în poarta Barcelonei
Marius Ştefănescu, înapoi la Sepsi? Laszlo Dioszegi a dezvăluit totul: „Ar fi o afacere excelentă” Marius Ştefănescu, înapoi la Sepsi? Laszlo Dioszegi a dezvăluit totul: „Ar fi o afacere excelentă”
VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa 1-0. Ciucanii s-au impus la limită şi au un start perfect în Liga 2 VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa 1-0. Ciucanii s-au impus la limită şi au un start perfect în Liga 2
Ianis Hagi face spectacol la ”noua echipă”! Dublă şi pasă decisivă Ianis Hagi face spectacol la ”noua echipă”! Dublă şi pasă decisivă

Valeriu Răchită nu are niciun dubiu. ”Suporterii au văzut acum care este adevărata Steaua”

FCSB Publicat pe 9 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21279715/1/legende-steaua-bucuresti-legende-romania-amical-7-06-2022.jpg

Suporterii FCSB-ului au făcut spectacol în tribune la meciul cu CFR Cluj, jucat pe stadionul Ghencea.

Fanii ”roş-albaştrilor” au venit în număr mare la prima partidă jucată de FCSB pe noul stadion ”Steaua” şi au stabilit un record de audienţă în acest sezon: 28.519 de spectatori.

Valeriu Răchită, fost jucător la echipa bucureşteană, o consideră pe FCSB "continuatoarea pe linie sportivă a Stelei", iar ceea ce s-a întâmplat în ”Ghencea” i-a întărit opinia.

"A fost frumos (n.r. - în tribune la meciul FCSB – CFR Cluj)! Suporterii au văzut acum care este adevărata Steaua, pentru că o echipă este certificată în funcţie de numărul de suporteri.

Iar duminică seara s-a văzut că fanii chiar iubesc această echipă şi că ei chiar consideră că e continuatoarea Stelei. Aşa cum şi noi, chiar şi eu, în ciuda contrelor mele cu conducerea FCSB-ului, din punctul meu de vedere continuatoarea pe linie sportivă a Stelei este FCSB.

Eu pot să spun că FCSB e Steaua şi prin prisma faptului că am fost acolo în 2003, când s-au schimbat acţionarii sau conducătorii. Nu s-a făcut o pauză de câţiva ani, ci s-a continuat şi în acel an am jucat cu Liverpool. Iar acum vine domnul colonel Talpan şi îmi spune că n-am jucat la Steaua, că m-a păcălit Gigi Becali de fapt, dar meciul a fost Steaua - Liverpool!

Au fost 28.000 de suporteri, stadionul a fost plin şi sunt convins că dacă era stadionul mai mare, era mai plin stadionul. Au fost mulţi care nici nu au putut să intre pe stadion", a spus Răchită pentru Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele