Ultima oră
Miliardarul american Dan Friedkin cumpără un club din Premier League Miliardarul american Dan Friedkin cumpără un club din Premier League
Becali visa să încaseze 15 milioane de euro pe el, dar l-a scos după 45 de minute şi s-a convins: ”Foarte slab, nu mă aşteptam să fie aşa. Nici n-a atins mingea!”

Becali visa să încaseze 15 milioane de euro pe el, dar l-a scos după 45 de minute şi s-a convins: ”Foarte slab, nu mă aşteptam să fie aşa. Nici n-a atins mingea!”
Fost preşedinte al clubului Valencia: ”Eu spun despre Real Madrid că este Realul Imigranţilor” Fost preşedinte al clubului Valencia: ”Eu spun despre Real Madrid că este Realul Imigranţilor”
FC Argeş a rezolvat problema tehnicianului. A condus deja primul antrenament FC Argeş a rezolvat problema tehnicianului. A condus deja primul antrenament
VIDEO | UTA Arad - Poli Iaşi 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start VIDEO | UTA Arad - Poli Iaşi 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start
Carlo Ancelotti nu se pensionează. ”Nu am o dată de expirare!” Carlo Ancelotti nu se pensionează. ”Nu am o dată de expirare!”

Decizie finală cu privire la transferul lui Marian Huja la FCSB!

FCSB Publicat de Daian Cutu astăzi, 16:18
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21742389/1/dinamo-bucuresti-petrolul-ploiesti-superliga-superbet-21-07-2024-1.jpg

 

 

Gigi Becali a făcut lumină cu privire la transferul petrolistului Marian Huja, care şi-a prelungit contract cu câteva ore înainte de meciul direct.

Patronul campioanei a negat că s-ar fi interesat de portughez şi a punctat că FCSB are în acest moment suficiente soluţii în compartimentul defensiv.

”Huja, niciodată, n-am eu ce să fac cu Huja. Avem fundaşi, îl avem şi pe Popescu, îl avem şi pe Dawa, îl avem şi pe Chiricheş”, a explicat Becali.

În vârstă de 25 de ani, Marian Huja a evoluat de-a lungul carierei la Koge (Danemarca) şi Petrolul. Fundaşul central şi-a făcut junioratul la Cacem, Belenenses (Portugalia) şi Watford (Anglia), înainte să debuteze, în 2018, la Koge. 

  • Portughezul este cotat la 850.000 de euro pe Transfermarkt.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele