Ultima oră
VIDEO EXCLUSIV | Dorinel Munteanu, taxat după gestul care a atras atenţia FRF. „Nu e normal ce face! Cred că de aici s-a făcut” VIDEO EXCLUSIV | Dorinel Munteanu, taxat după gestul care a atras atenţia FRF. „Nu e normal ce face! Cred că de aici s-a făcut”
Scandal de proporţii la un club din Superliga! Antrenorul a fost acuzat că şi-a făcut jucătorul „ţigan”, iar preşedintele a intervenit şi a lămurit totul | VIDEO EXCLUSIV Scandal de proporţii la un club din Superliga! Antrenorul a fost acuzat că şi-a făcut jucătorul „ţigan”, iar preşedintele a intervenit şi a lămurit totul | VIDEO EXCLUSIV
Hansi Flick a făcut anunţul mult aşteptat! Cine îl va înlocui pe Ter Stegen în poarta Barcelonei Hansi Flick a făcut anunţul mult aşteptat! Cine îl va înlocui pe Ter Stegen în poarta Barcelonei
Marius Ştefănescu, înapoi la Sepsi? Laszlo Dioszegi a dezvăluit totul: „Ar fi o afacere excelentă” Marius Ştefănescu, înapoi la Sepsi? Laszlo Dioszegi a dezvăluit totul: „Ar fi o afacere excelentă”
VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa 1-0. Ciucanii s-au impus la limită şi au un start perfect în Liga 2 VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa 1-0. Ciucanii s-au impus la limită şi au un start perfect în Liga 2
Ianis Hagi face spectacol la ”noua echipă”! Dublă şi pasă decisivă Ianis Hagi face spectacol la ”noua echipă”! Dublă şi pasă decisivă

Ştefan Târnovanu, resemnat după egalul cu Nordsjaelland: ”Nu suntem favoriţi!”

FCSB Publicat pe 11 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21281512/1/farul-constanta-fcsb-play-off-superliga-superbet-21-05-2023-2.jpg

Echipa FCSB a terminat la egalitate joi, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa daneză Nordsjaelland, în prima manşă a turului al treilea preliminar din Conference League.

Meciul de pe Stadionul Steaua a început cu o veste proastă pentru FCSB. Unul dintre titularii echipei, Adrian Şut, s-a accidentat chiar la încălzire şi a fost înlocuit cu Ovidiu Popescu. Compagno a trimis primul şut spre poartă încă din minutul 2, dar fără precizie, apoi Târnovanu a intervenit bine la lovitura de cap a lui Frese, din minutul 5. 

După o primă repriză echilibrată, partea secundă a avut un moment culminant în minutul 60, când Adamo Nagalo a primit al doilea cartonaş galben – după o intervenţie la Octavian Popescu – fiind eliminat. 

Cu avantajul unui jucător în plus, bucureştenii au cerut de două ori penalti, la Olaru şi Djokovic, însă arbitrul muntenegrean Boskovic nu a acordat nimic. Nygren a trimis în bară o lovitură liberă în minutul 90+3, iar FCSB încheie meciul fără să trimită nici un şut pe spaţiul porţii. Returul se joacă în Danemarca, joi, 17 august.

La finalul meciului, portarul Ştefan Târnovanu a oferit mai multe declaraţii. El speră că echipa lui se va califica în retur.

”Nu suntem favoriţi!”

”O echipă care pasează foarte bine. Sperăm ca în meciul următor să facem presingul mai bine şi să ne calificăm. Eu sunt optimist. Dacă facem presingul mai bine, or să vină şi ocaziile şi sperăm să marcăm. Norocul face parte din fotbal, bara e a mea, a portarului. Dacă nici bara nu te mai salvează…

Nu suntem favoriţi, dar eu sper că ne calificăm. Suporterii au fost minunaţi, ne-au încurajat tot timpul, îi aşteptăm alături de noi în Ghencea, pe Arena Naţională, oriunde jucăm.

Din ce am auzit, din ce spuneau băieţii, se pare că un penalti a fost, dar eu nu am văzut şi nu pot să vorbesc despre asta. Nu ştiu dacă e cel mai slab meci, dar e o echipă cel puţin ciudată. Nu am întâlnit anul ăsta o echipă care să ne paseze atât de mult”, a declarat Ştefan Târnovanu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele