Ultima oră
VIDEO EXCLUSIV | Dorinel Munteanu, taxat după gestul care a atras atenţia FRF. „Nu e normal ce face! Cred că de aici s-a făcut” VIDEO EXCLUSIV | Dorinel Munteanu, taxat după gestul care a atras atenţia FRF. „Nu e normal ce face! Cred că de aici s-a făcut”
Scandal de proporţii la un club din Superliga! Antrenorul a fost acuzat că şi-a făcut jucătorul „ţigan”, iar preşedintele a intervenit şi a lămurit totul | VIDEO EXCLUSIV Scandal de proporţii la un club din Superliga! Antrenorul a fost acuzat că şi-a făcut jucătorul „ţigan”, iar preşedintele a intervenit şi a lămurit totul | VIDEO EXCLUSIV
Hansi Flick a făcut anunţul mult aşteptat! Cine îl va înlocui pe Ter Stegen în poarta Barcelonei Hansi Flick a făcut anunţul mult aşteptat! Cine îl va înlocui pe Ter Stegen în poarta Barcelonei
Marius Ştefănescu, înapoi la Sepsi? Laszlo Dioszegi a dezvăluit totul: „Ar fi o afacere excelentă” Marius Ştefănescu, înapoi la Sepsi? Laszlo Dioszegi a dezvăluit totul: „Ar fi o afacere excelentă”
VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa 1-0. Ciucanii s-au impus la limită şi au un start perfect în Liga 2 VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa 1-0. Ciucanii s-au impus la limită şi au un start perfect în Liga 2
Ianis Hagi face spectacol la ”noua echipă”! Dublă şi pasă decisivă Ianis Hagi face spectacol la ”noua echipă”! Dublă şi pasă decisivă

Sorin Cârţu a dat un verdict clar! Cine este cel mai important jucător de la FCSB: ”Când dai pe el, este greu de scos!”

FCSB Publicat pe 10 aug 2023
mail-share icon Email

FCSB anunţă că biletele pentru partida cu FC Nordsjælland, contând pentru turul 3 preliminar al UEFA Europa Conference League şi care se va disputa pe Stadionul ”Steaua” (joi - 21:30). Biletele vor fi disponibile şi la casele de bilete de la Stadionul ”Steaua” joi, între 11:00 şi 21:30.

Înainte de meci, Sorin Cârţu a oferit mai multe declaraţii. Fostul oficial de la Craiova a vorbit despre Andrea Compagno, atacantul celor de la FCSB. 

Italianul s-a impus repede în echpa FCSB-ului sezonul trecut, dar în acest moment nu mai este la fel de titularizat. Totuşi, el a reuşit să se facă remarcat de fiecare dată când a intrat. 

Sorin Cârţu susţine că vârful italian nu poate lipsi din echipa FCSB-ului. 

”Când dai pe el, este greu de scos!”

”Să ştii că în prima repriză cu CFR, FCSB nu a avut agresivitate. Până la urmă, nu stiu dacă echipele în România ştiu să joace fără atacantul central, pentru că mijlocaşii nu sunt obişnuiţi să ceară baloane în spatele apărări.

Tot timpul în perimetrul dintre barele porţii şi 16 metri se dau cele mai multe goluri şi acolo trebuie să fie mereu un atacant ori să vină cineva care să îndeplinească sarcinile atacantului.

Compagno este jucătorul de care ai nevoie pentru jocul poziţional, în special pentru meciurile de acasă, unde adversarul joacă aglomerat pentru că o întâlneşte pe FCSB.

E greu de ţinut datorită înăltimii. Are deficientele lui, dar pe centrări şi pase, când dai pe el, este greu de scos. Este un tip care, pentru un joc poziţional, este destul de bun, in special la centrări”, a spus Sorin Cârţu, pentru Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele