Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

OFICIAL | FC Botoşani a rezolvat transferul unui jucător crescut de Benfica

FC Botoșani Publicat pe 7 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/21694904/1/francisco-junior-fb-fc-botosani.jpg

FC Botoşani a anunţat, miercuri, transferul mijlocaşului Francisco Júnior, acesta semnând un contract pe doi ani.

Ultimul club pentru care Francisco Júnior a jucat este Sepsi Sfântu Gheorghe, grupare unde noul jucător al celor de la Botoşani şi-a trecut în palmares Cupa României şi Supercupa României.

Francisco Júnior are un CV generos. Înainte de Sepsi, mijlocaşul a evoluat de-a lungul carierei pentru următoarele echipe: Benfica U17, Benfica U19, Everton, Vitesse, Stromsgodset, Port Vale, Wigan, Vendsyssel FF, Hapoel Haifa şi Gaz Metan Mediaş.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele