Ultima oră
Emma Răducanu s-a retras de la Korea Open Emma Răducanu s-a retras de la Korea Open
Se schimbă sistemul la FCSB | EXCLUSIV Se schimbă sistemul la FCSB | EXCLUSIV
VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 1-1! Oltenii au scăpat victoria printre degete
VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 1-1! Oltenii au scăpat victoria printre degete
Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum" Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum"
Costin Lazăr a explicat de ce a plecat de la Câmpulung Costin Lazăr a explicat de ce a plecat de la Câmpulung
Un oficial din Superligă este de partea lui Dorinel Munteanu! "Merită felicitat" Un oficial din Superligă este de partea lui Dorinel Munteanu! "Merită felicitat"

Ngezana nu va juca cu Petrolul

FCSB Publicat de Tudor Moisa astăzi, 12:21
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21740332/2/fcsb-lask-linz-play-off-uefa-europa-league-29-08-2024-3.jpg

 

 

FCSB o va întâlni pe Petrolul, sâmbătă, de la ora 21:30. Partida va fi în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Cu Vlad Chiricheş ieşit din calcule pentru primul 11, doi dintre Dawa, Ngezana şi Mihai Popescu se vor afla pe teren la meciul cu formaţia ploieşteană.

În cadrul emisiunii Fotbal Show de la Prima Sport, Mihai Stoica a fost întrebat care va fi cuplu de fundaşi care va începe partida în teren. Preşedintele Consiliului de Administraţie de FCSB a declarat că nu poate răspunde, pentru că unul dintre cei trei are probleme medicale şi încă nu se ştie dacă va putea evolua mâinie.

Acum s-a aflat şi numele fundaşului care are probleme. Conform Fanatik, Ngezana nu se va afla pe teren la meciul cu formaţia ploieşteană. Astfel, pe bancă va reveni Edjouma. Mihai Stoica anunţase la Prima Sport că Edjouma se va afla în lot, în cazul în care fundaşul central care are probleme nu va putea juca.

Deşi sursa menţionată mai sus scrie că Ngezana este doar menajat, Mihai Stoica a spus că e vorba de o problemă medicală, în cadrul emisiunii Fotbal Show.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele