Ultima oră
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"
VIDEO | FCSB - Petrolul 1-1. Tudorie a dat lovitura în prelungiri! VIDEO | FCSB - Petrolul 1-1. Tudorie a dat lovitura în prelungiri!

CSM Bucureşti, victorie chinuită cu Podravka. Crina Pintea s-a accidentat

Handbal Publicat de Tudor Moisa ieri, 21:55
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/21740740/1/csm-fem-happy.jpg

 

 

CSM Bucureşti a învins sâmbătă, în deplasare, formaţia croată Podravka, scor 29-28 (14-10), în etapa a III-a din grupa A a Ligii Campionilor. Duelul pentru titlul de golgeter all-time al competiţiei continuă de la distanţă, între Jovanka Radicevic şi Cristina Neagu.

Principalele marcatoare ale partidei au fost Pletikosic 8 goluri, Simara 8, K. Pandza 6, pentru Koprivnica, respectiv Kobylinska 6, Neagu 6, Arntzen 5, Omoregie 4, Ostergaard 4, pentru CSM Bucureşti. În minutul 44, pivotul Crina Pintea a fost accidentată grav la genunchiul stâng de către o adversară şi a părăsit terenul. Cu doar 3 minute înainte de final, CSM a fost egalată (27-27) după ce a condus confortabil tot meciul şi a obţinut victoria cu mari emoţii.

În primele două runde, CSM a obţinut rezultatele: 26-30 cu Gloria Bistriţa şi 32-28 cu Storhamar Handball Elite. După trei etape, CSM se află pe locul 3, cu 4 puncte.

În etapa a IV-a, formaţia antrenată de Helle Thomsen va juca pe teren propriu, cu Nykobing Falster Handboldclub.

După trei etape continuă de la distanţă şi duelul pentru titlul de golgeter all-time al competiţiei, între Jovanka Radicevic (Krim), care a adunat 1.146 goluri, şi Cristina Neagu, cu 1.145. Ambele jucătoare se află la ultimul sezon din carieră.

Tot sâmbătă, în etapa a III-a, Gloria Bistriţa – Krim Ljubljana, scor 30-35, iar duminică se mai joacă meciurile dintre Storhamar Handball Elite - FTC Budapesta şi Nykobing Falster Handboldclub – Metz Handball.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele