Ultima oră
Un număr de 68 de echipaje vor lua startul TESS Rally Braşov - Ediţia 53 Un număr de 68 de echipaje vor lua startul TESS Rally Braşov - Ediţia 53
VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe
Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon
A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău
Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa
MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV

MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV

Ce a spus Liviu Ciobotariu după ce echipa lui a încasat două goluri pe final de meci: ”Sunt dezamăgit, supărat, frustrat!”

FC Botoșani Publicat pe 1 sep 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/21719418/1/fc-botosani-uta-arad-superliga-superbet-17-08-2024.jpg

Petrolul Ploieşti a învins duminică, în deplasare, scor 2-0, formaţia FC Botoşani, în etapa a opta din Superligă. Golurile au fost marcate în prelungirile meciului.

Meciul de la Botoşani nu a avut un ritm deosebit, cele două formaţii nebifând ocazii mari de gol. Petrolul a dat lovitura pe final. Mai întâi în minutul 90+4, când Fabricio Baiano a pasat şi Mihnea Rădulescu a deschis scorul, pentru ca după numai două minute Grozav să recupereze o minge în careu şi să marcheze la colţul lung. Petrolul s-a impus cu 2-0 şi este pe locul 4, cu 13 puncte, în timp ce FC Botoşani este pe 14, cu 6 puncte.

La finalul meciului, Liviu Ciobotariu a oferit mai multe declaraţii. 

”Noi am jucat 85 de minute, după care ne-am oprit. Îmi pare rău, sunt supărat şi dezamăgit pentru că nu am făcut un joc rău. Am controlat jocul, ne-am creat situaţii, după care am avut două greşeli copilăreşti. Păcat de jocul pe care l-am prestat. De aceea sunt supărat, nu aveam voie să pierdem acest joc. Se putea termina 0-0 şi alta era starea noastră de spirit. Sunt dezamăgit, supărat, frustrat.

Avem mult de muncă. Jucătorii trebuie să înţeleagă că situaţia nu este ok, chiar dacă nu am arătat rău. Sunt supărat şi dezamăgit pentru că puteam să obţinem mult mai mult din acest joc. 

Asta a fost problema noastră, am tot exersat la antrenamente. Chiar le cer să îşi asume responsabilitatea să dea la poartă. Ideal ar fi să terminăm acţiunile cu şut la poartă. Probabil că este o lipsă de încredere la jucători. Trebuie să le remediem. Nu pot să merg aşa la nesfârşit”, a spus Liviu Ciobotariu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele