Ultima oră
Fostul oficial de la FCSB crede că "roş-albaştrii" nu vor face "mare brânză" în Europa League! "Pleacă cu şansa a doua" Fostul oficial de la FCSB crede că "roş-albaştrii" nu vor face "mare brânză" în Europa League! "Pleacă cu şansa a doua"
OFICIAL | Marian Huja a semnat OFICIAL | Marian Huja a semnat
Emma Răducanu s-a retras de la Korea Open Emma Răducanu s-a retras de la Korea Open
Se schimbă sistemul la FCSB | EXCLUSIV Se schimbă sistemul la FCSB | EXCLUSIV
VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 1-1! Oltenii au scăpat victoria printre degete
VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 1-1! Oltenii au scăpat victoria printre degete
Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum" Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum"

Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum"

Fotbal Romania Publicat de Tudor Moisa astăzi, 13:39
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21740393/1/sc-otelul-galati-dinamo-bucuresti-superliga-superbet-20-09-2024-1.jpg

 

 

Oţelul şi Dinamo au remizat, scor 1-1, vineri seară, la Galaţi.

În prima repriză a duelului, Dorinel Munteanu l-a luat de guler pe David Maftei. Întrebat la flash-interviu şi la conferinţa de presă despre ieşirea nervoasă, Dorinel Munteanu a spus că poate ar fi trebuit să reacţioneze şi mai dur şi a punctat că el face legea la Galaţi.

Gestul antrenorului a fost aspru criticat de mai multe persoane, printre ele numârându-se şi Florin Bratu.

Astăzi, Dorinel Munteanu a fost întrebat despre reacţia fostului internaţional şi a ieşit la atac. Printre altele, tehnicianul a spus despre Bratu că iese mai mult în evidenţă prin ţinută, decât prin rezultatele în antrenorat.

"Că văd că acest Don Juan al fotbalului e foarte acid cu mine, în comentarii. El care iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum.

Nu ştiu cum poate el să vorbească sau să mă critice pe mine. Dar asta e, comentează dinamovişti, stelişti, rapidişti, iar de cele mai multe ori părerile lor nu sunt imparţiale, sunt în funcţie de afinităţile pentru o echipă sau alta. Îi înţeleg, câştigă şi ei o pâine.

Acest Don Juan Bratu a fost bun ca fotbalist, dar ca antrenor... A fost forţat şi pe la echipa naţională, iar rezultate mai puţin. Dar vad că a ajuns să-mi dea el sfaturi de etică, de conduită. N-am nimic cu el, treaba lui, nu mă deranjează. Eu comentez mai puţin, că am treabă", a declarat Dorinel Munteanu, conform GSP.

mail-share icon Email
viewscnt

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele