Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”

FCSB Publicat astăzi, 00:19
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21740872/1/imagine-2024-09-22-002842314.png

 

 

FCSB şi Petrolul au remizat, scor 1-1, sâmbătă seară, în Ghencea. În inferioritatea numerică încă din prima repriză, FCSB a rezistat fără ca Petrolul să pună mari probleme, dar ploieştenii au reuşit totuşi să dea lovitura la ultima fază!

În urma acestui duel, campioana en-titre a României se află pe locul 11 în clasament, cu 11 puncte, în timp ce ploieştenii ocupă poziţia a 6-a, cu 15 puncte.

Acest meci a reprezentat debutul lui Daniel Bîrligea la FCSB. Atacantul a fost şters în prima repriză şi a fost înlocuit la pauză, iar în finalul meciului a vorbit despre acest subiect.

”Un meci destul de greu, era greu să încerci multe pe acest gazon. Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare, am luat un punct. Ne doream victoria şi am dat totul, dar în minutele de final ne-am ales cu un egal.

Cu siguranţă, de pe bancă mi-am dorit să apere rezultatul colegii mei. Am fost cu toţii cu sufletul la gură pe bancă. Schimbarea a fost pentru echipă, se ştie. A ajutat echipa. Avem o echipă foarte bună, jucători valoroşi, pot schimba meciul oricând.

E prea devreme să vorbim de campionat, dar sunt convins că vom ajunge acolo şi că vom câştiga campionatul. Obiectivul meu e să înscriu cât mai mult, să ajut echipa. Sunt pregătit pentru orice”, a spus Bîrligea.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele