Ultima oră
Mihai Rotaru nu a mai suportat şi a luat o măsură radicală după seria nefastă de rezultate a Universităţii Craiova Mihai Rotaru nu a mai suportat şi a luat o măsură radicală după seria nefastă de rezultate a Universităţii Craiova
OFICIAL | Surpriză de proporţii! Cu ce echipă din Superligă a semnat cu Răzvan Oaidă OFICIAL | Surpriză de proporţii! Cu ce echipă din Superligă a semnat cu Răzvan Oaidă
Dani Coman a dat cărţile pe faţă despre o eventuală demitere a lui Nicolae Dică: „Îmi doream alte rezultate” Dani Coman a dat cărţile pe faţă despre o eventuală demitere a lui Nicolae Dică: „Îmi doream alte rezultate”
Jucătorul care ar putea schimba sistemul la FCSB! Gigi Becali a dezvăluit ce a vorbit cu staff-ul echipei. ”Le-a plăcut mult” Jucătorul care ar putea schimba sistemul la FCSB! Gigi Becali a dezvăluit ce a vorbit cu staff-ul echipei. ”Le-a plăcut mult”
Încă un jucător ar putea pleca de la CFR Cluj! Neluţu Varga: „Săptămâna asta se hotărăşte” Încă un jucător ar putea pleca de la CFR Cluj! Neluţu Varga: „Săptămâna asta se hotărăşte”
Recordul doborât de Endrick, după ce a marcat primul gol pentru Real Madrid în Champions League Recordul doborât de Endrick, după ce a marcat primul gol pentru Real Madrid în Champions League

Deciziile luate la Botoşani, criticate! "E problema ta" | VIDEO EXCLUSIV

FC Botoșani Publicat de Tudor Moisa pe vineri, 20:32
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/21732279/1/fc-botosani-petrolul-ploiesti-superliga-superbet-01-09-2024.jpg

 

 

FC Botoşani a pierdut, scor 0-3, meciul cu Sepsi, de vineri seară.

În urma acestei înfrângeri, formaţia pregătită de Liviu Ciobotariu ajunge la trei înfrângeri consecutive în Superligă şi ar putea termina etapa pe ultimul loc, dacă Gloria Buzău va câştiga meciul cu Oţelul Galaţi.

Prezent în studioul emisiunii Fotbal Show, Bogdan Cosmescu a vorbit în termeni critici la adresa echipei botoşănene. Comentatorul sportiv nu înţelege de ce aşteptările sunt mari la formaţia patronată de Valeriu Iftime, având în vedere că Mailat şi Dican au plecat de la echipă, iar Florescu nu mai este utilizat.

"Eu îţi spun o chestie, Botoşani îşi face nişte aşteptări pe care nu le înţeleg. L-ai dat pe Mailat, ai 300.000 de euro, treaba ta, sa fi sănătos. L-ai dat pe Dican, nu erau cei mai buni ai tăi?

Pe Florescu nu îl bagi, nu te mai înţelegi cu el sau nu ştiu de ce. El, dintr-un motiv oarecare, nu se mai pregăteşte cum trebuie, că fotbalul nu l-a uitat. E problema ta, pierzi un jucător foarte bun. Nu te aştepta că vei termina foarte sus, când tu pierzi cei mai buni trei oameni", a declarat Bogdan Cosmescu la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele