Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"

FCSB Publicat de Tudor Moisa astăzi, 00:00
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21740849/1/fcsb-petrolul-ploiesti-superliga-superbet-21-09-2024-2.jpg

 

 

FCSB şi Petrolul au remizat, scor 1-1, sâmbătă seară.

Cumpărat recent de la CFR Cluj, Daniel Bîrligea a fost titular în partida din Ghencea, dar a fost schimbat la pauză. Atacantul a avut o prestaţie foarte ştearsă şi abia de a atins mingea de câteva ori.

După fluierul final, Gigi Becali a vorbit despre noua sa achiziţie. Finanţatorul a spus despre Bîrligea că nu a contat deloc şi i-a transmis foarte clar că trebuie să aibă randamentul pe care îl dădea la CFR Cluj.

"Ce să mi se pară. Nu pot să spun după un joc, să vedem. După o repriză, da. Nu a contat deloc. Am să vorbesc cu el. La mine, ca să joci, nu trebuie să fugi de joc. Să nu cumva să facă el ca alţii.

Cum să nu am răbdare? Treaba e că trebuie să înţeleagă că trebuie să joace ca la CFR, nu vreau mai bine, dar să joace ca la CFR, să vină să primească mingea, nu să stea unde nu poate să o primească", a declarat Gigi Becali la Digisport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele