Ultima oră
Bronny, fiul lui LeBron James, îşi va continua formarea în G-League Bronny, fiul lui LeBron James, îşi va continua formarea în G-League
Mircea Rednic revine în bătălia pentru play-off. ”Trebuie să recuperăm punctelele pe care le-am pierdut acasă” Mircea Rednic revine în bătălia pentru play-off. ”Trebuie să recuperăm punctelele pe care le-am pierdut acasă”
"El Clasico" şi meciurile din Superligă vor fi analizate la Fotbal Show "El Clasico" şi meciurile din Superligă vor fi analizate la Fotbal Show
VIDEO | Petrolul Ploieşti - Poli Iaşi 1-1, în direct la Prima Sport 1. Grozav egalează rapid! VIDEO | Petrolul Ploieşti - Poli Iaşi 1-1, în direct la Prima Sport 1. Grozav egalează rapid!
VIDEO | UTA Arad - Gloria Buzău 1-0. Un autogol ireal a făcut diferenţa! VIDEO | UTA Arad - Gloria Buzău 1-0. Un autogol ireal a făcut diferenţa!
NEWS ALERT | Anunţul lui Neluţu Varga cu privire la Dan Petrescu NEWS ALERT | Anunţul lui Neluţu Varga cu privire la Dan Petrescu

NEWS ALERT | Ovidiu Burcă, răspuns pentru Adrian Mititelu

FC U Craiova 1948 Publicat de Tudor Moisa ieri, 13:09
mail-share icon Email

FCU Craiova s-a despărţit de Marius Croitoru, iar în presă a apărut informaţia că Ovidiu Burcă a fost ofertat de FCU Craiova.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21814073/1/burc.png

După ce zvonul cu privire la Ovidiu Burcă a ajuns în presă, Adrian Mititelu Jr. a confirmat discuţiile cu antrenorul care a promovat-o pe Dinamo în Superligă. Acum, Ovidiu Burcă a vorbit despre negocierile cu FCU Craiova.

După mai multe discuţii cu echipa din Bănie, Ovidiu Burcă s-a decis să refuze oferta primită de la Adrian Mititelu.

"Am avut nişte discuţii cu dânşii, nu am ajuns însă la niciun numitor comun. Le mulţumesc că s-au gândit la mine, dar momentan nu s-a ajuns la niciun numitor comun. S-au sistat negocierile, am ajuns într-un punct în care nu ne-am înţeles. Nu ştiu dacă o să mai reluăm discuţiile, probabil mai negociază şi cu alţi antrenori", a spus Ovidiu Burcă, conform iAMsport.ro.

În vârstă de 44 de ani, Ovidiu Burcă le-a pregătit de-a lungul carierei pe CSM Slatina şi Dinamo. În 56 de meciuri pe banca "câinilor", Burcă a bifat 19 victorii, 15 remize şi 22 de înfrângeri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri