Ultima oră
Bronny, fiul lui LeBron James, îşi va continua formarea în G-League Bronny, fiul lui LeBron James, îşi va continua formarea în G-League
Mircea Rednic revine în bătălia pentru play-off. ”Trebuie să recuperăm punctelele pe care le-am pierdut acasă” Mircea Rednic revine în bătălia pentru play-off. ”Trebuie să recuperăm punctelele pe care le-am pierdut acasă”
"El Clasico" şi meciurile din Superligă vor fi analizat la Fotbal Show "El Clasico" şi meciurile din Superligă vor fi analizat la Fotbal Show
VIDEO | Petrolul Ploieşti - Poli Iaşi 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start VIDEO | Petrolul Ploieşti - Poli Iaşi 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start
VIDEO | UTA Arad - Gloria Buzău 1-0. Un autogol ireal a făcut diferenţa! VIDEO | UTA Arad - Gloria Buzău 1-0. Un autogol ireal a făcut diferenţa!
NEWS ALERT | Anunţul lui Neluţu Varga cu privire la Dan Petrescu NEWS ALERT | Anunţul lui Neluţu Varga cu privire la Dan Petrescu

Nicolo Napoli, back in business la FCU Craiova? Răspunsul oferit de antrenorul italian a lăsat loc de interpretări

FC U Craiova 1948 Publicat ieri, 18:06
mail-share icon Email

Echipa de liga secundă FCU Craiova a anunţat marţi despărţirea de antrenorul Marius Croitoru, în urma unei decizii luate de comun acord.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21814413/1/fc-u-craiova-universitatea-craiova-superliga-superbet-10-03-2024-1.jpg

După despărţire, Adrian Mititelu a oferit mai multe declaraţii. El a dat de înţeles că a fost o separare pe cale amiabilă. 

În ultimul timp au apărut mai multe informaţii conform cărora variantele oltenilor ar fi  Andrei Prepeliţă, Giovanni Costantino, Claudiu Niculescu sau Ovidiu Burcă.

Adrian Mititelu a negociat în cursul zilei de astăzi cu Ovidiu Burcă, însă cei doi nu au ajuns la un numitor comun.

Nicolo Napoli, răspuns ferm cu privire la un nou mandat pe banca lui FCU Craiova

În prezent, antrenor interimar în Bănie este Valentin David, până patronul va găsi un nou antrenor principal. O variantă de luat în calcul ar fi Nicolo Napoli, cel care a avut 10 mandate pe banca oltenilor.

Antrenorul italian a fost întrebat despre o posibilă revenire pe banca celor de la FCU Craiova şi a dezvăluit că nu a mai ţinut legătura cu Adrian Mititelu. Totuşi, din răspunsul acestuia nu reiese foarte clar că ar refuza varianta revenirii.

”Nu, nu, sunt în vacanţă acum. Nu am mai vorbit cu Mititelu de când am plecat. Sunt acasă acum. E dificil să revin la FC U Craiova”, a declarat Nicolo Napoli pentru Fanatik.

Motivul pentru care negocierile cu Ovidiu Burcă au picat

La câteva ore după declaraţiile lui Ovidiu Burcă, Adrian Mititelu a lămurit situaţia şi se pare că finanaţatorul nu a învăţat absolut nimic din retrogradarea echipei din Bănie. Din spuele lui Mititelu reiese că vrea să se implice în continuare la echipă şi că nu are nevoie de un "antrenor-şef".

"Am avut nişte discuţii. El are nişte solicitări care nu corespund politicii mele. Asta este. În rest, nu am nicio treabă cu Ovidiu, suntem în relaţii bune. El şi-a dorit să antreneze la FCU, noi am agreat de a lucra cu el şi în momentul în care am început să schimbăm solicitările părţilor... Eu am trimis o propunere de contract, el mi-a trimis solicitări suplimentare pe care nu le agreăm. Şi aici s-a blocat chestia.

Am nume pe listă. Discutăm cu mai multe persoane. Mi-am dat seama că nu mai putem să facem nimic acum până luni, pentru că avem meciul în două zile. Suntem în faza de cercetare-documentare. Noi nu vrem antrenor-şef la noi, care să ne conducă. Noi vrem să îl conducem pe el. Şi nu mă refer la Burcă, că am discutat cu mai mulţi", a declarat Adrian Mititelu, pentru iAMsport.ro.

Declaraţia lui Ovidiu Burcă

 

"Am avut nişte discuţii cu dânşii, nu am ajuns însă la niciun numitor comun. Le mulţumesc că s-au gândit la mine, dar momentan nu s-a ajuns la niciun numitor comun. S-au sistat negocierile, am ajuns într-un punct în care nu ne-am înţeles. Nu ştiu dacă o să mai reluăm discuţiile, probabil mai negociază şi cu alţi antrenori"a spus Ovidiu Burcă.

mail-share icon Email
viewscnt