Ultima oră
Naţionala a rămas fără selecţioner

Naţionala a rămas fără selecţioner
LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League, la Prima Sport! Au început Real Madrid - Borussia Dortmund, Juventus - Stuttgart şi Arsenal - Şahtior. Scorul din celelalte partide LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League, la Prima Sport! Au început Real Madrid - Borussia Dortmund, Juventus - Stuttgart şi Arsenal - Şahtior. Scorul din celelalte partide
VIDEO | AS Monaco - Steaua Roşie Belgrad 5-1. Sârbii au fost neutralizaţi în Principat VIDEO | AS Monaco - Steaua Roşie Belgrad 5-1. Sârbii au fost neutralizaţi în Principat
VIDEO | AC Milan - Club Brugge 3-1. Prima victorie stagională pentru ”Rossoneri” VIDEO | AC Milan - Club Brugge 3-1. Prima victorie stagională pentru ”Rossoneri”
E gata! Patronul Rapidului a decis soarta atacantului: ”Răspunsul este nu!!” | VIDEO EXCLUSIV

E gata! Patronul Rapidului a decis soarta atacantului: ”Răspunsul este nu!!” | VIDEO EXCLUSIV
Campioana Corona Braşov a ratat grupele Ligii Campionilor, cu dublu eşec în faţa lui Olympiacos Pireu Campioana Corona Braşov a ratat grupele Ligii Campionilor, cu dublu eşec în faţa lui Olympiacos Pireu

Adrian Mititelu face anunţul. Cine îl va înlocui pe Marius Croitoru

FC U Craiova 1948 Publicat astăzi, 19:09
mail-share icon Email

Echipa de liga secundă FCU Craiova a anunţat marţi despărţirea de antrenorul Marius Croitoru, în urma unei decizii luate de comun acord.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21810631/1/conferinta-presa-fc-u-craiova-prezentare-joao-janeiro-3-06-2023.jpg

După despărţire, Adrian Mititelu a oferit mai multe declaraţii. El a dat de înţeles că a fost o despărţire amiabilă. 

Variantele de antrenor de la Craiova sunt: Andrei Prepeliţă, Giovanni Costantino sau Claudiu Niculescu, iar o decizie va fi luată în curând. 

"Trebuie un restart la echipă pentru că lucrurile nu merg bine. Suntem departe de ceea ne-am propus când am început această colaborare. Am ajuns la concluzia că trebuie o schimbare. Chiar el a avut iniţiativa”, a declarat Adrian Mititelu, potrivit gsp.ro.

”Sunt mai multe discuţii, dar e prematur să spun ceva. Sper să găsesc o soluţie cât mai repede pentru că e o situaţie dificilă. Trebuie să fim foarte atenţi, pentru că Liga 2 e una specială. Trebuie un antrenor potrivit pentru această competiţie."

”Nu s-a întâmplat nimic. A fost o despărţire amiabilă. Nu o spun din complezenţă. M-am despărţit cu regret de Marius, dar ambii am ajuns la concluzia că trebuie să facem o schimbare la echipă."

"Am discuţii, dar e prematur. Sper ca în una sau două zile să rezolv. Dacă nu, amânăm pentru săptămâna viitoare, iar Vali David va asigura interimatul. Dar eu sper să avem un nou antrenor chiar la următorul meci, cu Csikszereda (n.r- duminică, 27 octombrie). Îmi doresc să rezolv cât mai repede, până cel târziu joi”, a mai spus Adrian Mititelu.

FCU Craiova ocupă actualmente locul 12 în Liga 2, cu 14 puncte adunate. Echipa nu a mai câştigat de patru etape în campionat, ultima victorie fiind un 2-1 cu Unirea Ungheni, la 12 septembrie.

 

mail-share icon Email
viewscnt