Ultima oră
Bronny, fiul lui LeBron James, îşi va continua formarea în G-League Bronny, fiul lui LeBron James, îşi va continua formarea în G-League
Mircea Rednic revine în bătălia pentru play-off. ”Trebuie să recuperăm punctelele pe care le-am pierdut acasă” Mircea Rednic revine în bătălia pentru play-off. ”Trebuie să recuperăm punctelele pe care le-am pierdut acasă”
"El Clasico" şi meciurile din Superligă vor fi analizat la Fotbal Show "El Clasico" şi meciurile din Superligă vor fi analizat la Fotbal Show
VIDEO | Petrolul Ploieşti - Poli Iaşi 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start VIDEO | Petrolul Ploieşti - Poli Iaşi 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start
VIDEO | UTA Arad - Gloria Buzău 1-0. Un autogol ireal a făcut diferenţa! VIDEO | UTA Arad - Gloria Buzău 1-0. Un autogol ireal a făcut diferenţa!
NEWS ALERT | Anunţul lui Neluţu Varga cu privire la Dan Petrescu NEWS ALERT | Anunţul lui Neluţu Varga cu privire la Dan Petrescu

Adrian Mititelu nu a învăţat nimic! Motivul incredibil pentru care nu s-a înţeles cu Ovidiu Burcă

FC U Craiova 1948 Publicat de Tudor Moisa ieri, 14:54
mail-share icon Email

FCU Craiova s-a despărţit de Marius Croitoru, iar în presă a apărut informaţia că Ovidiu Burcă a fost ofertat de FCU Craiova.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21814202/1/conferinta-presa-fc-u-craiova-prezentare-joao-janeiro-3-06-2023.jpg

După ce zvonul cu privire la Ovidiu Burcă a ajuns în presă, Adrian Mititelu Jr. a confirmat discuţiile cu antrenorul care a promovat-o pe Dinamo în Superligă. Astăzi, Ovidiu Burcă a vorbit despre negocierile cu FCU Craiova şi a dezvăluit că nu s-a ajuns la un numitor comun.

La câteva ore după declaraţiile lui Ovidiu Burcă, Adrian Mititelu a lămurit situaţia şi se pare că finanaţatorul nu a învăţat absolut nimic din retrogradarea echipei din Bănie. Din spuele lui Mititelu reiese că vrea să se implice în continuare la echipă şi că nu are nevoie de un "antrenor-şef".

"Am avut nişte discuţii. El are nişte solicitări care nu corespund politicii mele. Asta este. În rest, nu am nicio treabă cu Ovidiu, suntem în relaţii bune. El şi-a dorit să antreneze la FCU, noi am agreat de a lucra cu el şi în momentul în care am început să schimbăm solicitările părţilor... Eu am trimis o propunere de contract, el mi-a trimis solicitări suplimentare pe care nu le agreăm. Şi aici s-a blocat chestia.

Am nume pe listă. Discutăm cu mai multe persoane. Mi-am dat seama că nu mai putem să facem nimic acum până luni, pentru că avem meciul în două zile. Suntem în faza de cercetare-documentare. Noi nu vrem antrenor-şef la noi, care să ne conducă. Noi vrem să îl conducem pe el. Şi nu mă refer la Burcă, că am discutat cu mai mulţi", a declarat Adrian Mititelu, pentru iAMsport.ro.

Declaraţia lui Ovidiu Burcă

"Am avut nişte discuţii cu dânşii, nu am ajuns însă la niciun numitor comun. Le mulţumesc că s-au gândit la mine, dar momentan nu s-a ajuns la niciun numitor comun. S-au sistat negocierile, am ajuns într-un punct în care nu ne-am înţeles. Nu ştiu dacă o să mai reluăm discuţiile, probabil mai negociază şi cu alţi antrenori", a spus Ovidiu Burcă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri