Ultima oră
Naţionala revine cu întârziere în ţară! Avionul are probleme tehnice Naţionala revine cu întârziere în ţară! Avionul are probleme tehnice
Gigi Becali a spus lucrurilor pe nume după eliminarea României de la EURO: ”Olanda joacă ca FCSB. Niciodată Marin nu poate fi în faţa lui Şut!”

Gigi Becali a spus lucrurilor pe nume după eliminarea României de la EURO: ”Olanda joacă ca FCSB. Niciodată Marin nu poate fi în faţa lui Şut!”
Emma Răducanu va face pereche cu Andy Murray la Wimbledon Emma Răducanu va face pereche cu Andy Murray la Wimbledon
Transfer pe axa Rapid-Craiova! Oltenii au făcut anunţul oficial

Transfer pe axa Rapid-Craiova! Oltenii au făcut anunţul oficial
UEFA a deschis o anchetă cu privire la un gest controversat al lui Demiral UEFA a deschis o anchetă cu privire la un gest controversat al lui Demiral
A venit şi răspunsul lui Adi Mutu pentru Răzvan Burleanu! Decizie surprinzătoare a „briliantului” privind postul de selecţioner: „Vreau să antrenez” A venit şi răspunsul lui Adi Mutu pentru Răzvan Burleanu! Decizie surprinzătoare a „briliantului” privind postul de selecţioner: „Vreau să antrenez”

Fostul fotbalist din Superliga nu se teme de Olanda: „Deocamdată nu au demonstrat nimic” | EXCLUSIV

Emisiuni Publicat pe joi, 22:56
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/21646196/1/olanda-austria-uefa-euro-2024-25-06-2024.jpg

Reprezentativa României a reuşit o performanţă istorică, miercuri, la Campionatul European din Germania, reuşind calificarea în optimile de finală ale competiţiei. Tricolorii au remizat în ultima etapă a grupelor cu Slovacia, scor 1-1, iar Ucraina a terminat la egalitate cu Belgia, scor 0-0.

România a încheiat grupa E pe primul loc. Echipa naţională a mai trecut de grupele Campionatului European o singură dată până acum, în 2000, când a înregistrat şi cea mai bună performanţă, ajungând în sferturile de finală.

La ediţiile din 1984, 1996, 2008, 2016 s-a oprit în grupe. La celelalte ediţii a competiţiei continentale tricolorii nu s-au calificat. 

În optimile de finală vom întâlni Olanda, marţi, cu începere de la ora 19:00, pe stadionul din Munchen. Partida va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe site-ul PrimaSport.ro.

Aflat în studio-ul EURO SHOW, Marius Baciu a analizat adversara României din optimi şi a declarat că preferă Olanda în detrimentul Sloveniei, deoarece „tricolorii” vor reuşi să practice jocul care trebuie.

Deocamdată nu au demonstrat nimic. Mie asta îmi dă încredere. Eu mă bucur că am picat cu Olanda, din ceea ce puteam să picăm. Noi cu Olanda, o să jucăm ce trebuie să jucăm. Dacă picam cu Sloveni, nu ştiu daca reuşeam asta.” , a spus Marius Baciu, la Prima Sport.

Olanda a reuşit calificarea din grupa D de pe locul 3, cu 4 puncte, grupă din care au mai făcut parte Franţa, Austria şi Polonia.

mail-share icon Email
viewscnt

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele