Ultima oră
Franţa elimină Portugalia lui Cristiano Ronaldo la penalty-uri! ”Les Bleues” îşi iau revanşa pentru finala din 2016 Franţa elimină Portugalia lui Cristiano Ronaldo la penalty-uri! ”Les Bleues” îşi iau revanşa pentru finala din 2016
Mijlocaşul Toni Kroos a jucat ultimul meci al carierei Mijlocaşul Toni Kroos a jucat ultimul meci al carierei
Americanul Fabiano Caruana a câştigat Superbet Chess Classic 2024 Americanul Fabiano Caruana a câştigat Superbet Chess Classic 2024
UEFA a validat prezenţa echipelor OGC Nice şi Girona în ediţia 2024-2025 a cupelor europene UEFA a validat prezenţa echipelor OGC Nice şi Girona în ediţia 2024-2025 a cupelor europene
Ce transfer mai vrea să facă Gigi Becali la FCSB! ”S-ar putea” Ce transfer mai vrea să facă Gigi Becali la FCSB! ”S-ar putea”
Adrian Mititelu, tiradă după decizia Tribunalului Bucureşti Adrian Mititelu, tiradă după decizia Tribunalului Bucureşti

Gigi Becali a spus lucrurilor pe nume după eliminarea României de la EURO: ”Olanda joacă precum FCSB. Niciodată Marin nu poate fi în faţa lui Şut!”

Echipa nationala Publicat pe miercuri, 16:01
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21653757/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020.jpg

România a pierdut cu Olanda, 3-0, în optimile de finală ale EURO 2024. ”Tricolorii” au ajuns în această fază, după ce au câştigat grupa E.

Olandezii au deschis scorul în minutul 20. Cody Gakpo a primit pe stânga, l-a depăşit pe Raţiu şi a şutat la colţul scurt, fără speranţe pentru Niţă

Presiunea rivalilor a dat iar rezultate în minutul 83, când Malen a înscris pentru 2-0.

Pe final acelaşi Malen a stabilit rezultatul final, 3-0 în minutul 90+3, şi echipa Ţărilor de Jos merge mai departe, în sferturi.

La centru s-a aflat Felix Zwayer, un arbitru neamţ care a luat mai multe decizii scandaloase.

În minutul 3, Dumfries l-a lovit neintenţionat în cap pe Ianis Hagi. Jucătorul nostru a fost bandajat şi a putut continua. 

La scorul de 1-0 pentru batavi, Vasile Mogoş a fost lovit extrem de rău cu cotul de Denzel Dumfries. Fundaşul nostru s-a resimţit puternic şi a fost nevoie de schimbare. În locul său, selecţionerul l-a trimis în teren pe Bogdan Racoviţan.Surprinzător, centralul Felix Zwayer nu i-a acordat nici măcar cartonaş galben lui Dumfries, deşi intrarea sa a avut mare intensitate.

De asemenea, Zwayer a oprit un atac al României în momentul în care Mihăilă scăpa singur cu portarul, iar în loc de 1-1 s-a făcut 2-0 peste doar două minute.

A doua zi după meci, Gigi Becali a oferit mai multe declaraţii. El a comentat anumite decizii ale lui Edi Iordănescu. 

”Olanda joacă ca FCSB. Niciodată Marin nu poate fi în faţa lui Şut!”

”Toate au fost în favoarea noastră. Semnele erau să trecem. Am dat un gol şi de pe ultimul loc am trecut pe primul loc. Eu nu visam că putem să batem Olanda, putem să câştigăm cu ei doar dacă vrea Dumnezeu. Dacă ne lasă Dumnezeu la plutire, ne spulberă. Poţi să te pui cu ei? E diferenţă ca de la cer la pământ. Te baţi Dacia cu Rolls Royce. Ăia au jucători de 200 de milioane, noi costăm 50 de milioane toţi. 

Trebuia să fie 17-0 la un moment dat. Am zis că dăm un gol norocos şi apoi intrăm cu ei în prelungiri, la 11 metri. Înţelegi? Ăsta era gândul meu.

Altfel, nu ai cum să te baţi cu ăştia. Am avut suflet, n-am mai avut suflu. Se termină benzina la un moment dat. Şi cu ucrainenii, cu belgienii… Au alergat, au dat totul. Dar se termină benzina. A stors Edi tot ce s-a putut din ei.

Singurul lucru, probabil două-trei schimbări. Dar degeaba. Edi a făcut o minune, trebuie să îl apreciem. Dar cei care fac minuni, mai şi greşesc. Niciodată Marin nu poate fi în faţa lui Şut.

Nu putem ţine mingea. El a jucat pe o strategie de contraatac. Noi nici cu Ucraina n-am avut mingea, că şi ăia sunt de 5 ori mai valoroşi ca noi. Nu poţi juca fotbal cu ăştia.

Când joacă FCSB cu o echipă slabă. Mingea doar la noi, nu ai cum. Au o forţă, nişte puteri animalice. Sunt super oarmeni ăia. Numai când îi vezi. Nu ai ce să faci mai mult. 

Puteai să faci miliardele de schimbări. Te spulberau oricum. Şi aşa, 3-0 e mic rezultatul. Putea fi 7-8. Am scăpat uşor. N-ai cum să te baţi cu ei. A zis frumos Edi, nu poţi să te baţi cu istoria”, a spus Gigi Becali, potrivit Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri