Ultima oră
Franţa elimină Portugalia lui Cristiano Ronaldo la penalty-uri! ”Les Bleues” îşi iau revanşa pentru finala din 2016 Franţa elimină Portugalia lui Cristiano Ronaldo la penalty-uri! ”Les Bleues” îşi iau revanşa pentru finala din 2016
Mijlocaşul Toni Kroos a jucat ultimul meci al carierei Mijlocaşul Toni Kroos a jucat ultimul meci al carierei
Americanul Fabiano Caruana a câştigat Superbet Chess Classic 2024 Americanul Fabiano Caruana a câştigat Superbet Chess Classic 2024
UEFA a validat prezenţa echipelor OGC Nice şi Girona în ediţia 2024-2025 a cupelor europene UEFA a validat prezenţa echipelor OGC Nice şi Girona în ediţia 2024-2025 a cupelor europene
Ce transfer mai vrea să facă Gigi Becali la FCSB! ”S-ar putea” Ce transfer mai vrea să facă Gigi Becali la FCSB! ”S-ar putea”
Adrian Mititelu, tiradă după decizia Tribunalului Bucureşti Adrian Mititelu, tiradă după decizia Tribunalului Bucureşti

”Stanciu a fost mai mult Spanciu!”. Fostul atacant al naţionalei nu i-a iertat pe „tricolori”, după eliminarea de la EURO

Echipa nationala Publicat pe miercuri, 13:48
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21653540/1/romania-olanda-uefa-euro-2024-2-07-2024-3.jpg

România a pierdut cu Olanda, 3-0, în optimile de finală ale EURO 2024. ”Tricolorii” au ajuns în această fază, după ce au câştigat grupa E.

Olandezii au deschis scorul în minutul 20. Cody Gakpo a primit pe stânga, l-a depăşit pe Raţiu şi a şutat la colţul scurt, fără speranţe pentru Niţă

Presiunea rivalilor a dat iar rezultate în minutul 83, când Malen a înscris pentru 2-0.

Pe final, acelaşi Malen a stabilit rezultatul final, 3-0 în minutul 90+3, şi echipa Ţărilor de Jos merge mai departe, în sferturi.

După meci, Ciprian Marica nu s-a arătat impresionat de evoluţia elevilor lui Edi Iordănescu şi a ţinut să puncteze jucătorii care au fost cele mai mai probleme în meciul cu Olanda. Fostul atacant l-a criticat cel mai dur pe Nicolae Stanciu, căpitanul echipei naţionale.

„După intrarea lui Racoviţan şi trecerea lui Burcă în poziţia de fundaş stânga, e clar că nu mai puteai să contezi. Partea noastră era amorţită total. Îi recunoşti valoarea adversarului şi accepţi că faci pasul în spate. Acolo putea să apară şi Sorescu, s-a discutat despre asta, pentru că el ar mai fi contat pe faza ofensivă.

E adevărat că atunci când am ieşit la joc am mai luat două goluri. Şi mai puteam să primim! Am avut un adversar în formă, un adversar bun, dar nici noi n-am făcut cea mai bună partidă a noastră din mai multe considerente. Nu am fost lucizi, am alergat foarte mult, am complicat fotbalul.

Fotbalul e atât de simplu, spunea Cruyff. Trebuie să joci cât se poate de simplu. Te uiţi la Spania cât de uşor pasează şi cât de uşor e fotbalul, dar noi vrem să cărăm mingea, să o complicăm. E şi cazul lui Drăguş, care vrea el singur, singur.

Stanciu a fost mai mult Spanciu în ultimele partide. Sigur, reuşeşte golul ăla, a alergat foarte mult, dar prea puţin de la căpitanul nostru, cel puţin în această seară", a spus Ciprian Marica, potrivit sport.ro. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri