Ultima oră
Marian Iancu s-a dezlănţuit! Nimeni din conducerea Rapidului nu a scăpat Marian Iancu s-a dezlănţuit! Nimeni din conducerea Rapidului nu a scăpat
VIDEO | ACSM Reşiţa - Csikszereda, astăzi, de la ora 17:00, în direct la Prima Sport 1! Liderul are parte de o deplasare complicată VIDEO | ACSM Reşiţa - Csikszereda, astăzi, de la ora 17:00, în direct la Prima Sport 1! Liderul are parte de o deplasare complicată
Ionel Ganea, sfat pentru Marius Şumudică. "Cred că ar fi momentul" Ionel Ganea, sfat pentru Marius Şumudică. "Cred că ar fi momentul"
Mâine se pun în vânzare biletele pentru meciul Cipru - România Mâine se pun în vânzare biletele pentru meciul Cipru - România
Am trăit să o auzim şi pe asta! Ce vrea să facă Gigi Becali la antrenamente Am trăit să o auzim şi pe asta! Ce vrea să facă Gigi Becali la antrenamente
OFICIAL | Transfer bifat de Universitatea Craiova! Un spaniol a ajuns în Bănie OFICIAL | Transfer bifat de Universitatea Craiova! Un spaniol a ajuns în Bănie

Dominic Marcu la Trofeul Maramureş Hill Climb Challenge: Performanţe remarcabile pentru Tesla Model S Plaid

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 10 sep 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/21728932/1/marcu.jpg

Dominic Marcu a încheiat Trofeul Maramureş Hill Climb Challenge pe podiumul general, ocupând locul 3 în Campionatul Naţional de Viteză în Coastă (CNVC) şi locul 12 în clasamentul Open. (impreuna cu Trofeul Masters).

Pilotul a stabilit un nou record pentru maşinile electrice, îmbunătăţindu-şi timpul anterior cu Model 3 Performance de la 3:13 la 3:08 cu Tesla Model S Plaid, confirmând performanţele impresionante ale maşinilor electrice. Timpul din prima manşă de concurs a fost cel mai bun, cu toate că Dominic a prins din urmă un concurent mai lent şi a pierdut câteva secunde. În ciuda acestui fapt, acesta este mulţumit de evoluţia sa şi de potenţialul fantastic pe care îl are noua maşină.

"Tesla Model S Plaid este o adevărată rachetă electrică, iar faptul că am reuşit să mă împrietenesc cu ea îmi dă o mare satisfacţie" a declarat Dominic. Alături de el, echipa Tesla Cluj-Napoca a fost prezentă pentru a-l susţine pe tot parcursul competiţiei.

Cu această etapă, sezonul CNVC s-a încheiat, iar Dominic a reuşit să finalizeze pe locul 3 în campionat, după două monoposturi, la doar un punct distanţă. Acesta este un rezultat remarcabil, care subliniază capacitatea maşinilor electrice de a concura la cel mai înalt nivel. Dominic a dovedit încă o dată că tehnologia sustenabilă poate performa în motorsportul de top.

Această etapă a fost posibilă datorită partenerilor de încredere care împărtăşesc valorile sustenabilităţii, performanţei şi inovaţiei: George, o inovaţie BCR, BCR Leasing, E.ON, Bergenbier Fără Alcool, Nepi Rockcastle, Hama România, Pringles, Duracell, Unplugged Performance, Tecnet, AutoChelu, Plus Autotrade, Thor prin Edotec şi Ministerul Mediului.

Sezonul continuă cu ultima etapă a Trofeului Masters, care va avea loc la Poiana Braşov. Publicul va avea şansa să vadă în premieră Tesla Model S Plaid de curse, unică în Europa.

Până atunci, pe 12 septembrie, Dominic va fi prezent ca invitat special surpriză la deschiderea celui mai mare showroom Tesla din Europa de Est. În cadrul evenimentului, el va prezenta cele două maşini de curse unice în Europa, Tesla Model S Plaid şi Tesla Model 3 Performance. Participanţii vor avea ocazia să testeze Model Y şi mult aşteptatul Model 3 Highland, iar accesul va fi liber pentru toţi cei interesaţi.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele