Ultima oră
VIDEO EXCLUSIV | Dorinel Munteanu, taxat după gestul care a atras atenţia FRF. „Nu e normal ce face! Cred că de aici s-a făcut” VIDEO EXCLUSIV | Dorinel Munteanu, taxat după gestul care a atras atenţia FRF. „Nu e normal ce face! Cred că de aici s-a făcut”
Scandal de proporţii la un club din Superliga! Antrenorul a fost acuzat că şi-a făcut jucătorul „ţigan”, iar preşedintele a intervenit şi a lămurit totul | VIDEO EXCLUSIV Scandal de proporţii la un club din Superliga! Antrenorul a fost acuzat că şi-a făcut jucătorul „ţigan”, iar preşedintele a intervenit şi a lămurit totul | VIDEO EXCLUSIV
Hansi Flick a făcut anunţul mult aşteptat! Cine îl va înlocui pe Ter Stegen în poarta Barcelonei Hansi Flick a făcut anunţul mult aşteptat! Cine îl va înlocui pe Ter Stegen în poarta Barcelonei
Marius Ştefănescu, înapoi la Sepsi? Laszlo Dioszegi a dezvăluit totul: „Ar fi o afacere excelentă” Marius Ştefănescu, înapoi la Sepsi? Laszlo Dioszegi a dezvăluit totul: „Ar fi o afacere excelentă”
VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa 1-0. Ciucanii s-au impus la limită şi au un start perfect în Liga 2 VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa 1-0. Ciucanii s-au impus la limită şi au un start perfect în Liga 2
Ianis Hagi face spectacol la ”noua echipă”! Dublă şi pasă decisivă Ianis Hagi face spectacol la ”noua echipă”! Dublă şi pasă decisivă

FCSB vinde biletele ca pâinea caldă pentru meciul cu FC Nordsjaelland, din ”Ghencea”! Anunţul lui Mihai Stoica

FCSB Publicat pe 8 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21279080/1/otelul-galati-fcsb-superliga-superbet-29-07-2023-1.jpg

FCSB va juca în ”Ghencea” din nou, împotriva lui FC Nordsjaelland, în primul meci din turul III preliminar de Conference League. Partida se va juca joi, de la ora 21:30 şi va putea fi urmărită în format LIVE-TEXT pe site-ul PrimaSport.ro.

Fanii ”roş-albaştrilor” au făcut o atmosferă senzaţională la întoarcerea pe stadionul ”Steaua”, unde FCSB s-a impus în faţa lui CFR Cluj cu 1-0. A doua partidă care se va juca pe arena de 30.000 de locuri va fi cea cu FC Nordsjaelland.

La două ore după FCSB a pus în vânzare biletele online pentru partida cu echipa din Danemarca, Mihai Stoica a postat un mesaj pe pagina personală de Facebook: "S-au dat 2 pe secundă până acum", a scris oficialul ”roş-albaştrilor”.

Preţul biletelor pentru meciul cu FC Nordsjaelland

"Preţurile biletelor sunt următoarele:

PELUZE - 30 LEI

TRIBUNA - 50 LEI

TRIBUNA 1 - Inel 2 - 100 LEI

TRIBUNA 1 - Inel 1 - 150 LEI

VIP - 250 LEI

Biletele vor fi disponibile şi la casele de bilete de la Stadionul ”Steaua” joi, între 11:00 şi 21:30.

Clubul nostru vine în sprijinul suporterilor, oferindu-le acestora posibilitatea de a se prezenta la stadion cu E-ticket (bilet care poate fi tipărit acasă, pe hârtie A4, dar poate fi prezentat şi pe telefon, la turnichet).

Suporterii care se vor prezenta cu biletele în format  digital, pe telefonul mobil, trebuie să respecte următoarele condiţii, pentru a se asigura că acestea pot fi citite corect de turnichet:

1. Să seteze luminozitatea ecranului la maximum.

2. Codul QR să nu fie maximizat pe ecran.

3. Să procedeze la trecerea de turnichet numai după ce biletul a fost validat de acesta (afişajul devine verde).

E-ticketele pot fi achiziţionate până joi, 10 august, la ora 19:00.

De asemenea, facem următoarele precizări cu privire la accesul copiilor şi persoanelor cu dizabilităţi pe Stadionul Steaua:

1. Copiii cu vârsta de până în 7 ani beneficiază de acces gratuit pe stadion, cu condiţia să fie însoţiţi de un adult. În situaţia în care un adult este însoţit de doi copii cu vârsta de până la 7 ani, acesta trebuie să achiziţioneze un al doilea bilet.

2. Persoanele cu dizabilităţi sau însoţitorii acestora pot ridica biletele speciale de la casele de bilete ale stadionului. Pentru a primi biletele, acestea trebuie să prezinte copii după C.I. a persoanei cu dizabilităţi şi actul doveditor al dizabilităţii respective, precum şi copie după C.I. a însoţitorului.

Atenţie! Persoanele cu dizabilităţi sunt obligate să prezinte certificatul de dizabilitate inclusiv la accesul în incinta stadionului.

Vă aşteptăm alături de noi!", se arată în comunicatul emis de FCSB.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele