Ultima oră
VIDEO EXCLUSIV | Dorinel Munteanu, taxat după gestul care a atras atenţia FRF. „Nu e normal ce face! Cred că de aici s-a făcut” VIDEO EXCLUSIV | Dorinel Munteanu, taxat după gestul care a atras atenţia FRF. „Nu e normal ce face! Cred că de aici s-a făcut”
Scandal de proporţii la un club din Superliga! Antrenorul a fost acuzat că şi-a făcut jucătorul „ţigan”, iar preşedintele a intervenit şi a lămurit totul | VIDEO EXCLUSIV Scandal de proporţii la un club din Superliga! Antrenorul a fost acuzat că şi-a făcut jucătorul „ţigan”, iar preşedintele a intervenit şi a lămurit totul | VIDEO EXCLUSIV
Hansi Flick a făcut anunţul mult aşteptat! Cine îl va înlocui pe Ter Stegen în poarta Barcelonei Hansi Flick a făcut anunţul mult aşteptat! Cine îl va înlocui pe Ter Stegen în poarta Barcelonei
Marius Ştefănescu, înapoi la Sepsi? Laszlo Dioszegi a dezvăluit totul: „Ar fi o afacere excelentă” Marius Ştefănescu, înapoi la Sepsi? Laszlo Dioszegi a dezvăluit totul: „Ar fi o afacere excelentă”
VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa 1-0. Ciucanii s-au impus la limită şi au un start perfect în Liga 2 VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa 1-0. Ciucanii s-au impus la limită şi au un start perfect în Liga 2
Ianis Hagi face spectacol la ”noua echipă”! Dublă şi pasă decisivă Ianis Hagi face spectacol la ”noua echipă”! Dublă şi pasă decisivă

FCSB este ameninţată cu DNA de către suporterii CSA Steaua! Motivul invocat

Fotbal Internațional Publicat de Tudor Moisa pe 7 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21278071/1/steaua-bucuresti-politehnica-iasi-play-off-liga-2-casa-pariurilor-11-04-2023.jpg

Organizarea meciului FCSB-CFR Cluj pe stadionul din Ghencea a născut multe polemici în spaţiul public. Divergenţele dintre FCSB şi CSA Steaua sunt arhicunoscute, cele două părţi având şi mai multe procese pe rol.

Aociaţia Steliştilor 47 (AS47) a reacţionat luni seara şi a precizat că FCSB a încălcat articole ale înţelegerii dintre CSA şi FCSB privind închirierea stadionului "Steaua".

"F.C. Fcsb se obligă, prin toţi reprezentanţii săi (acţionariat, conducere, staff, echipă, crainic etc.) să nu utilizeze şi să nu permită afişarea de mesaje denigratoare la adresa acestuia/ sau mesaje care să genereze confuzie privind identitatea de brand, marcă, palmares.

Se obligă, prin toţi reprezentanţii săi (acţionariat, conducere, staff, echipă, crainic etc:) să nu facă declaraţii sau afişeze comportamente denigratoare, provocatoare, la adresa Clubului Sportiv al Armatei Steaua care să creeze confuzie şi să aducă prejudicii acestuia.

Nerespectarea articolelor va duce la pierderea dreptului de punere la dispoziţie a stadionului Steaua pentru evenimente viitoare.

------

Acestea sunt doar câteva din articolele pe care Fcsb le-a încălcat în această săptămână. Pentru a face pe plac unor politicieni ce se asociază cu infractorii, nu mai contează dacă încălcarea acestora înseamnă ABUZ şi TRAFIC DE INFLUENŢĂ.

Am trimis mai multe emailuri în ultima săptămână prin care am sesizat clubului derapajele celor de la FC Fcsb, îndemnăm toţi suporterii să trimită în continuare emailuri. Vom contacta un avocat pentru a depune noi plângeri la DNA." este comunicatul emis de AS47.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri