Ultima oră
Hansi Flick a făcut anunţul mult aşteptat! Cine îl va înlocui pe Ter Stegen în poarta Barcelonei Hansi Flick a făcut anunţul mult aşteptat! Cine îl va înlocui pe Ter Stegen în poarta Barcelonei
Marius Ştefănescu, înapoi la Sepsi? Laszlo Dioszegi a dezvăluit totul: „Ar fi o afacere excelentă” Marius Ştefănescu, înapoi la Sepsi? Laszlo Dioszegi a dezvăluit totul: „Ar fi o afacere excelentă”
VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa 1-0. Ciucanii s-au impus la limită şi au un start perfect în Liga 2 VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa 1-0. Ciucanii s-au impus la limită şi au un start perfect în Liga 2
Ianis Hagi face spectacol la ”noua echipă”! Dublă şi pasă decisivă Ianis Hagi face spectacol la ”noua echipă”! Dublă şi pasă decisivă
Veste excelentă pentru Mircea Rednic! Anunţul făcut de UTA, prin Alexandru Meszar Veste excelentă pentru Mircea Rednic! Anunţul făcut de UTA, prin Alexandru Meszar
Robert Elek a demisionat Robert Elek a demisionat

Mihai Teja, revenire de senzaţie pe banca tehnică! A semnat cu o cvintuplă campioană din Europa

Fotbal Internațional Publicat astăzi, 18:31
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21743819/1/universitatea-craiova-fc-botosani-superliga-superbet-29-08-2022.jpg

 

 

Antrenorul principal al Vejle Boldklub pentru restul acestui sezon din Superliga 3F este românul Mihai Teja, în vârstă de 46 de ani. Noul antrenor principal vine cu experienţă de la mai multe cluburi din cel mai bun campionat românesc şi îşi preia imediat funcţia, a anunţat clubul danez.

Directorul sportiv al Vejle Boldklub, Marius Adrian Nicolae, îl cunoaşte bine pe noul antrenor principal.

”În situaţia dificilă în care se află Vejle Boldklub odată cu demisia lui Ivans Prelec de săptămâna trecută, înlocuirea unei echipe de antrenori este o provocare în ceea ce priveşte momentul.

Din fericire, îl cunosc pe Mihai Teja din fotbalul românesc, unde a ajutat cu succes cluburi aflate în probleme similare şi unde nu a existat aceeaşi infrastructură pe care o avem noi aici la Vejle Boldklub.

Ştiu că atât pentru fanii Vejle, cât şi pentru fotbalul danez, un român necunoscut nu este atât de interesant, sau o soluţie pe care ţi-ai fi imaginat-o. La fel s-a spus şi atunci când Constantin Gâlcă a venit la club” , a declarat Mario Nicolae.

Antrenorul principal Mihai Teja îşi preia imediat funcţia şi aduce cu el la Vejle Boldklub doi asistenţi.

Antrenorul secund Dragoş Militaru, care la începutul acestui an a petrecut şase săptămâni la Vejle Boldklub ca parte a licenţei sale P şi, prin urmare, cunoaşte echipa şi clubul, şi preparatorul fizic, argentinianul Juan Francisco Gomez, care a făcut parte anterior din personalul lui Diego Simeone la clubul spaniol La Liga Atlético Madrid.

mail-share icon Email
viewscnt