Ultima oră
VIDEO EXCLUSIV | Dorinel Munteanu, taxat după gestul care a atras atenţia FRF. „Nu e normal ce face! Cred că de aici s-a făcut” VIDEO EXCLUSIV | Dorinel Munteanu, taxat după gestul care a atras atenţia FRF. „Nu e normal ce face! Cred că de aici s-a făcut”
Scandal de proporţii la un club din Superliga! Antrenorul a fost acuzat că şi-a făcut jucătorul „ţigan”, iar preşedintele a intervenit şi a lămurit totul | VIDEO EXCLUSIV Scandal de proporţii la un club din Superliga! Antrenorul a fost acuzat că şi-a făcut jucătorul „ţigan”, iar preşedintele a intervenit şi a lămurit totul | VIDEO EXCLUSIV
Hansi Flick a făcut anunţul mult aşteptat! Cine îl va înlocui pe Ter Stegen în poarta Barcelonei Hansi Flick a făcut anunţul mult aşteptat! Cine îl va înlocui pe Ter Stegen în poarta Barcelonei
Marius Ştefănescu, înapoi la Sepsi? Laszlo Dioszegi a dezvăluit totul: „Ar fi o afacere excelentă” Marius Ştefănescu, înapoi la Sepsi? Laszlo Dioszegi a dezvăluit totul: „Ar fi o afacere excelentă”
VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa 1-0. Ciucanii s-au impus la limită şi au un start perfect în Liga 2 VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa 1-0. Ciucanii s-au impus la limită şi au un start perfect în Liga 2
Ianis Hagi face spectacol la ”noua echipă”! Dublă şi pasă decisivă Ianis Hagi face spectacol la ”noua echipă”! Dublă şi pasă decisivă

Elias Charalambous, încrezător înainte de revenirea în Ghencea: ”Suntem fericiţi că vom juca în Ghencea. Ne place mult aici”

FCSB Publicat pe 9 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21279850/1/cha.jpg

FCSB va întâlni echipa daneză Nordsjaelland, pe 10 august, de la ora 21:30, pe Stadionul Steaua - Ghencea, în prima manşă a turului trei preliminar din Conference League.

Au fost vândute 19.000 de bilete până la ora actuală şi se preconizează că meciul va fi sold-out. Deşi stadionul are o capacitate de 31.000 de locuri, organizatorii au pus la vânzare mai puţine bilete, din motive de siguranţă.

Tehnicianul echipei FCSB, Elias Charalambous, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că are încredere în jucătorii săi înaintea confruntării cu Nordsjaelland, din Conference League.

De asemenea, Charalambous a spus că fanii echipei vor crea o atmosferă spectaculoasă, care îi va ajuta pe jucători să dea tot ce au mai bun pe teren.

"Mâine avem un joc european, trebuie să ne punem "hainele" europene. Venim după rezultate bune, care ne vor ajuta în meciul de mâine. Jucătorii sunt în formă bună.

Jocul de mâine va fi diferit decât cel precedent (n.r. - cu CFR Cluj). Sunt două reprize, una mâine, una în Danemarca. Întâlnim o echipă bună, cu jucători de calitate. Este o echipă destul de tânără.

Am mare încredere în jucătorii mei, cred că depinde doar de noi. Jucăm pe acelaşi stadion pe care am jucat şi precedentul meci, suntem fericiţi că îi vom avea pe fani alături, aţi văzut ce atmosferă au făcut săptămâna trecută.

Am văzut gazonul, este într-o condiţie foarte bună. Este important să jucăm pe un teren bun, asta ne ajută. Suntem fericiţi că vom juca în Ghencea, vor fi mulţi fani şi sunt sigur că va fi o atmosferă excelentă pe stadion. Ne place mult în Ghencea, este un stadion frumos.

Obiectivul nostru este să trecem în runda următoare, adversarii sunt tot mai grei de la o rundă la alta. Vrem să controlăm meciul de mâine şi să obţinem un rezultat bun. Cred că, indiferent de rezultat, calificarea nu va fi decisă mâine, ci la meciul retur.

Din punctul meu de vedere, cred că avem mixul perfect, cu jucători tineri şi jucători cu experienţă. Sunt încrezător că ne putem califica mai departe.

Sunt două echipe în situaţii similare, ambele au început bine sezonul. Ei marchează uşor, dar au primit gol în toate meciurile. Am analizat foarte bine echipa lor.

Antrenorul suferă în momentul în care trebuie să decidă jucătorii care încep meciul. Dar sunt mândru că toţi jucătorii luptă în fiecare zi la antrenamente, pentru a obţine un post de titular. Munca noastră e grea, dar sunt fericit.

Am văzut meciul cu Silkeborg, dar nu trebuie să revenim în trecut. Ce s-a întâmplat s-a întâmplat, a fost o situaţie diferită. Acum avem o altă echipă, pentru mine nu contează ce s-a întâmplat atunci.

Jucătorii au arătat personalitate şi caracter în ultimele meciuri. Va fi tot mai greu în Conference League, dar avem jucători cu experienţă, care au jucat în străinătate, la echipa naţională", a spus Elias Charalambous, la conferinţa de presă.

FCSB le-a învins pe U Craiova 1948 (3-1), Dinamo (2-1), Oţelul (3-0), CFR Cluj (1-0) şi CSKA 1948 Sofia (1-0 şi 3-2).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele