Ultima oră
VIDEO EXCLUSIV | Dorinel Munteanu, taxat după gestul care a atras atenţia FRF. „Nu e normal ce face! Cred că de aici s-a făcut” VIDEO EXCLUSIV | Dorinel Munteanu, taxat după gestul care a atras atenţia FRF. „Nu e normal ce face! Cred că de aici s-a făcut”
Scandal de proporţii la un club din Superliga! Antrenorul a fost acuzat că şi-a făcut jucătorul „ţigan”, iar preşedintele a intervenit şi a lămurit totul | VIDEO EXCLUSIV Scandal de proporţii la un club din Superliga! Antrenorul a fost acuzat că şi-a făcut jucătorul „ţigan”, iar preşedintele a intervenit şi a lămurit totul | VIDEO EXCLUSIV
Hansi Flick a făcut anunţul mult aşteptat! Cine îl va înlocui pe Ter Stegen în poarta Barcelonei Hansi Flick a făcut anunţul mult aşteptat! Cine îl va înlocui pe Ter Stegen în poarta Barcelonei
Marius Ştefănescu, înapoi la Sepsi? Laszlo Dioszegi a dezvăluit totul: „Ar fi o afacere excelentă” Marius Ştefănescu, înapoi la Sepsi? Laszlo Dioszegi a dezvăluit totul: „Ar fi o afacere excelentă”
VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa 1-0. Ciucanii s-au impus la limită şi au un start perfect în Liga 2 VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa 1-0. Ciucanii s-au impus la limită şi au un start perfect în Liga 2
Ianis Hagi face spectacol la ”noua echipă”! Dublă şi pasă decisivă Ianis Hagi face spectacol la ”noua echipă”! Dublă şi pasă decisivă

”E Roberto Carlos”. Gigi Becali are o nouă ”perlă” la FCSB

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 7 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21277797/1/bec.jpg

FCSB s-a impus cu 1-0 în derby-ul din Superliga cu CFR Cluj, care s-a jucat în Ghencea. Unicul gol al meciului a fost înscris de Compagno din penalty.

Gigi Becali s-a declarat mulţumit de prestaţia echipei sale, mai ales că ”roş-albaştrii” au dominat la capitolul posesie, aspect pe care omul de afaceri îl consideră extrem de important.

Patronul lui FCSB a vorbit la superlativ despre Alexandru Pantea, pe care l-a comparat cu fostul mare fotbalist brazilian Roberto Carlos.

”Pantea este Roberto Carlos! Pantea va pleca pe bani... Pantea va pleca pe milioane de două cifre. Ce înseamnă două cifre? Unu şi pe urmă încă ceva. Pantea va pleca pe milioane multe”, a declarat Becali, în cadrul unei conferinţe de presă.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele