Ultima oră
VIDEO EXCLUSIV | Dorinel Munteanu, taxat după gestul care a atras atenţia FRF. „Nu e normal ce face! Cred că de aici s-a făcut” VIDEO EXCLUSIV | Dorinel Munteanu, taxat după gestul care a atras atenţia FRF. „Nu e normal ce face! Cred că de aici s-a făcut”
Scandal de proporţii la un club din Superliga! Antrenorul a fost acuzat că şi-a făcut jucătorul „ţigan”, iar preşedintele a intervenit şi a lămurit totul | VIDEO EXCLUSIV Scandal de proporţii la un club din Superliga! Antrenorul a fost acuzat că şi-a făcut jucătorul „ţigan”, iar preşedintele a intervenit şi a lămurit totul | VIDEO EXCLUSIV
Hansi Flick a făcut anunţul mult aşteptat! Cine îl va înlocui pe Ter Stegen în poarta Barcelonei Hansi Flick a făcut anunţul mult aşteptat! Cine îl va înlocui pe Ter Stegen în poarta Barcelonei
Marius Ştefănescu, înapoi la Sepsi? Laszlo Dioszegi a dezvăluit totul: „Ar fi o afacere excelentă” Marius Ştefănescu, înapoi la Sepsi? Laszlo Dioszegi a dezvăluit totul: „Ar fi o afacere excelentă”
VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa 1-0. Ciucanii s-au impus la limită şi au un start perfect în Liga 2 VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa 1-0. Ciucanii s-au impus la limită şi au un start perfect în Liga 2
Ianis Hagi face spectacol la ”noua echipă”! Dublă şi pasă decisivă Ianis Hagi face spectacol la ”noua echipă”! Dublă şi pasă decisivă

Alexandru Băluţă ratează şi partida cu Nordsjaelland. Mijlocaşul nu va fi forţat

FCSB Publicat de Tudor Moisa pe 8 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21276306/1/fcsb-2.jpg

UPDATE: Alexandru Băluţă nu va putea juca nici în partida tur cu Nordsjaelland, din turul 3 al Conference League. Mijlocaşul va fi menajat de stafful tehnic al FCSB-ului pentru a nu risca să agraveze situaţia, astfel că nu va fi păstrat în lot.

Cel mai probabil, el va reveni în urma primei manşe a dublei cu nordicii.


Informaţiile iniţiale 

Duminică, de la ora 21:30, în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro, va avea loc derby-ul etapei. FCSB întâlneşte CFR Cluj în primul meci al echipei lui Gigi Becali pe noul stadion din Ghencea.

Din păcate pentru Charalambous, acesta nu se va putea baza pe Alexandru Băluţă.

"Avem un meci greu, împotriva unei echipe bune. CFR a schimbat antrenorul, a schimbat stilul de joc. Ştim că trebuie să suferim.

Mai avem un antrenament. E sigur că Băluţă nu va juca. Nu se simţea bine. Ceilalţi jucători sunt bine." a declarat antrenorul de la FCSB înaintea partidei cu CFR.

Adus în această vară, Băluţă a jucat, până acum, în toate meciurile avute de FCSB în actualul sezon.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele