Ultima oră
Belgianul Remco Evenepoel, a doua oară consecutiv campion mondial la contratimp Belgianul Remco Evenepoel, a doua oară consecutiv campion mondial la contratimp
”Nu mai există recunoştinţă”. Mircea Rednic, foarte supărat după ce Răzvan Oaidă a ales altă echipă din Superliga ”Nu mai există recunoştinţă”. Mircea Rednic, foarte supărat după ce Răzvan Oaidă a ales altă echipă din Superliga
”Mi-au dat doi an contract, până la 45 de ani sunt acolo”. Prima uriaşă primită de Bănel Nicoliţă pentru a semna cu un club din Liga 4 ”Mi-au dat doi an contract, până la 45 de ani sunt acolo”. Prima uriaşă primită de Bănel Nicoliţă pentru a semna cu un club din Liga 4
Valentin Suciu ştie unde s-a pierdut duelul cu Gică Hagi. ”Acum nu mai putem face nimic” Valentin Suciu ştie unde s-a pierdut duelul cu Gică Hagi. ”Acum nu mai putem face nimic”
Alibec a explicat de ce nu a executat al doilea penalty cu Sepsi. ”Dacă n-a marcat, am luat eu mingea, ce să fac?” Alibec a explicat de ce nu a executat al doilea penalty cu Sepsi. ”Dacă n-a marcat, am luat eu mingea, ce să fac?”
Federaţia Internaţională de Şah devine mai îngăduitoare cu privire la unii jucători ruşi şi belaruşi Federaţia Internaţională de Şah devine mai îngăduitoare cu privire la unii jucători ruşi şi belaruşi

VIDEO | Olaru, prestaţie fabuloasă cu UTA Arad. ”Dublă” într-un minut! Unul din goluri a fost de generic

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 22 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21469056/1/sc-fotbal-club-fcsb-sa-afc-hermannstadt-superliga-superbet-16-12-2023-1.jpg

Partida FCSB - UTA, din runda 22 de Superliga, va avea loc luni, de la ora 20:00 şi va putea fi urmărită în direct pe Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro.

  • Golurile şi fazele importante ale acestei partide din prima ligă a României se vor vedea în format LIVE VIDEO pe site-ul PrimaSport.ro.

Dariu Olaru a început partida magistrat, cu două goluri, în minutele 20 şi 21. Căpitanul lui FCSB a deschis scorul, cu o execuţie superbă din voleu, de la 15 metri.

Apoi, acesta a profitat de o respingere a lui Căpuşă şi l-a învins pe portarul Kucher din careu.

FCSB domină Superliga. Echipa lui Gigi Becali este marea favorită din acest sezon la titlu. Bucureştenii sunt pe primul loc în clasament, cu 44 de puncte. 

În tabăra opusă, UTA a avut probleme sezonul trecut cu retrogradarea, iar Mircea Rednic a fost adus pentru a salva echipa. 

Arădenii sunt în acest moment pe locul 12 în clasament, cu 24 de puncte, iar lupta pentru a rămâne în Superligă continuă.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele