Ultima oră
”Toată lumea m-a primit cu căldură”. A ajuns în Superliga şi s-a declarat impresionat de ce a găsit în România ”Toată lumea m-a primit cu căldură”. A ajuns în Superliga şi s-a declarat impresionat de ce a găsit în România
Belgianul Remco Evenepoel, a doua oară consecutiv campion mondial la contratimp Belgianul Remco Evenepoel, a doua oară consecutiv campion mondial la contratimp
”Nu mai există recunoştinţă”. Mircea Rednic, foarte supărat după ce Răzvan Oaidă a ales altă echipă din Superliga ”Nu mai există recunoştinţă”. Mircea Rednic, foarte supărat după ce Răzvan Oaidă a ales altă echipă din Superliga
”Mi-au dat doi an contract, până la 45 de ani sunt acolo”. Prima uriaşă primită de Bănel Nicoliţă pentru a semna cu un club din Liga 4 ”Mi-au dat doi an contract, până la 45 de ani sunt acolo”. Prima uriaşă primită de Bănel Nicoliţă pentru a semna cu un club din Liga 4
Valentin Suciu ştie unde s-a pierdut duelul cu Gică Hagi. ”Acum nu mai putem face nimic” Valentin Suciu ştie unde s-a pierdut duelul cu Gică Hagi. ”Acum nu mai putem face nimic”
Alibec a explicat de ce nu a executat al doilea penalty cu Sepsi. ”Dacă n-a marcat, am luat eu mingea, ce să fac?” Alibec a explicat de ce nu a executat al doilea penalty cu Sepsi. ”Dacă n-a marcat, am luat eu mingea, ce să fac?”

Gigi Becali a intrat într-un partid şi va candida la alegerile parlamentare. ”M-am alăturat”

Special Publicat de Daian Cutu astăzi, 18:36
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/21741404/1/becali-1.jpg

 

 

Gigi Becali (66 de ani) revine în politică. Aşa cum s-a vehiculat în ultimele luni, patronul celor de la FCSB s-a alăturat Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR) şi va candida la alegerile parlamentare pentru un loc de deputat.

De asemenea, omul de afaceri şi-a expus public sprijinul pentru George Simion, preşedintele AUR şi candidatul la alegerile prezidenţiale.

”M-am alăturat AUR şi îl voi susţine pe George Simion la alegerile prezidenţiale.

Eu nu doar ca îl voi susţine pe el, dar voi candida pe listele AUR pentru Camera Deputaţilor. Atât pot sa va spun pentru moment”, a declarat Gigi Becali, pentru Fanatik.

Omul de afaceri a mai fost în politica de nivel înalt. A fost europarlamentar PRM, având mandatul în perioada iunie 2009-decembrie 2012.

A urmat un mandat în 2012 din partea PNL (pe listele USL) ca deputat, dar nu şi l-a putut duce la bun sfârşit, deoarece a fost codamnat penal un an mai târziu.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Special

Ultimele articole Toate articolele