Ultima oră
”Mi-au dat doi an contract, până la 45 de ani sunt acolo”. Prima uriaşă primită de Bănel Nicoliţă pentru a semna cu un club din Liga 4 ”Mi-au dat doi an contract, până la 45 de ani sunt acolo”. Prima uriaşă primită de Bănel Nicoliţă pentru a semna cu un club din Liga 4
Valentin Suciu ştie unde s-a pierdut duelul cu Gică Hagi. ”Acum nu mai putem face nimic” Valentin Suciu ştie unde s-a pierdut duelul cu Gică Hagi. ”Acum nu mai putem face nimic”
Alibec a explicat de ce nu a executat al doilea penalty cu Sepsi. ”Dacă n-a marcat, am luat eu mingea, ce să fac?” Alibec a explicat de ce nu a executat al doilea penalty cu Sepsi. ”Dacă n-a marcat, am luat eu mingea, ce să fac?”
Federaţia Internaţională de Şah devine mai îngăduitoare cu privire la unii jucători ruşi şi belaruşi Federaţia Internaţională de Şah devine mai îngăduitoare cu privire la unii jucători ruşi şi belaruşi
VIDEO | Rapid - Ludwigsburg 29-37. Eşec dureros pentru giuleştence VIDEO | Rapid - Ludwigsburg 29-37. Eşec dureros pentru giuleştence
Gigi Becali a intrat într-un partid şi va candida la alegerile parlamentare. ”M-am alăturat” Gigi Becali a intrat într-un partid şi va candida la alegerile parlamentare. ”M-am alăturat”

Schimbări majore la FCSB pentru primul meci din faza principală a Europa League. ”Nu o să mai jucăm aşa”

FCSB Publicat de Daian Cutu astăzi, 16:54
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21741343/1/fcsb-petrolul-ploiesti-superliga-superbet-21-09-2024.jpg

 

 

FCSB şi Petrolul au remizat, scor 1-1, sâmbătă seară, în Ghencea.

În inferioritatea numerică încă din prima repriză, FCSB a rezistat fără ca Petrolul să pună mari probleme, dar ploieştenii au reuşit totuşi să dea lovitura la ultima fază!

Gigi Becali a dezvăluit cum va arăta echipa de start pentru disputa de joi cu letonii de la RFS, din prima etapă a fazei principale din Europa League. Sunt schimbări importante faţă de confruntarea cu ”lupii galbeni”.

Siyabonga Ngezana se întoarce titular. Surprinzător, Florin Tănase va fi trecut pe banca de rezerve, soartă pe care o va avea şi Tavi Popescu.

Cu RFS o să fie Ngezana, cam asta e echipa. La mijloc Olaru, Şut, Lixandru. În atac David Miculescu, Bîrligea şi Băluţă.

(n.r.- dacă iese din schemă Florin Tănase) O să iasă cred. Nu o să mai jucăm aşa (n.r.- sistemul 4-1-4-1)”, a dezvăluit Becali, pentru Digi Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele