Ultima oră
Jude Bellingham ar putea fi suspendat Jude Bellingham ar putea fi suspendat
Marian Huja a fost la un pas să ajungă la o pretendentă la titlu din Superligă Marian Huja a fost la un pas să ajungă la o pretendentă la titlu din Superligă
Ion Crăciunescu a dat verdictul la fază care i-a adus eliminarea lui Mihai Popescu Ion Crăciunescu a dat verdictul la fază care i-a adus eliminarea lui Mihai Popescu
Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu! "Mi se pare deplasat" Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu! "Mi se pare deplasat"
VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois
Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB

Marian Huja a fost la un pas să ajungă la o pretendentă la titlu din Superligă

Superliga Publicat de Tudor Moisa astăzi, 13:02
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21741199/1/fcsb-petrolul-ploiesti-superliga-superbet-3-03-2024-1.jpg

 

 

Marian Huja şi-a prelungit contractul cu Petrolul, sâmbătă, înaintea meciului cu FCSB.

Angajamentul fundaşului central expira la finalul sezonului actual şi a fost prelungit pentru încă o stagiune. Totuşi, Huja ar fi putut să plece de la Petrolul, în această vară.

Gigi Becali l-a dorit pe portughez la FCSB şi a avut de ales între el şi Mihai Popescu. Până la urmă, finanţatorul l-a adus la echipă pe fundaşul român.

”Gigi Becali s-a interesat de Marian Huja la începutul lui septembrie. Au fost nişte contacte cu Florin Vulturar, agentul preferat al patronului FCSB, dar, până la urmă, l-a preferat pe Popescu de la Farul. Nu ştim din ce motive, dar ne-a făcut un bine!”, este informaţia oferită de un oficial ploieştean pentru GSP.

În vârstă de 25 de ani, Marian Huja a evoluat de-a lungul carierei la Koge (Danemarca) şi Petrolul. Fundaşul central şi-a făcut junioratul la Cacem, Belenenses (Portugalia) şi Watford (Anglia), înainte să debuteze, în 2018, la Koge. 

Portughezul este cotat la 850.000 de euro pe Transfermarkt.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele