Ultima oră
Jude Bellingham ar putea fi suspendat Jude Bellingham ar putea fi suspendat
Marian Huja a fost la un pas să ajungă la o pretendentă la titlu din Superligă Marian Huja a fost la un pas să ajungă la o pretendentă la titlu din Superligă
Ion Crăciunescu a dat verdictul la fază care i-a adus eliminarea lui Mihai Popescu Ion Crăciunescu a dat verdictul la fază care i-a adus eliminarea lui Mihai Popescu
Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu! "Mi se pare deplasat" Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu! "Mi se pare deplasat"
VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois
Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB

Ion Crăciunescu a dat verdictul la fază care i-a adus eliminarea lui Mihai Popescu

FCSB Publicat de Tudor Moisa astăzi, 12:23
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21741179/1/fcsb-petrolul-ploiesti-superliga-superbet-21-09-2024-5.jpg

 

 

FCSB şi Petrolul au remizat, scor 1-1, sâmbătă seară, în Ghencea. 

În prima repriză, la scorul de 1-0 pentru "roş-albaştrii", Mihai Popescu a fost eliminat după ce l-a lovit cu cotul pe Alexandru Tudorie.

Ion Crăciunescu a văzut faza şi a dat un verdict clar: Mihai Popescu a fost eliminat în mod corect.

”Văd că-i sparge capul, am văzut sânge. Dacă se lasă cu sânge, înseamnă că lovitura a avut intensitate, deci nu putem să-l încadrăm la neglijenţă, ci la fault grosolan.

El pune mâna pe umăr, dar îl loveşte cu cotul. Când apare sângele, înseamnă că a fost un fault grav”, a spus Ion Crăciunescu, la Digisport.

Mihai Stoica este de altă părere

Mihai Stoica a dat şi el un verdict la faza respectivă, în cadrul emisiunii Fotbal Show. Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB a spus că nu se impunea eliminarea lui Mihai Popescu.

"Cartonaşul roşu este cartonaş galben. Cartonaş roşu este atunci când jucătorul care loveşte îşi foloseşte cotul ca o armă. Mihai Popescu nu îl foloseşte ca o armă, este cartonaş galben", a declarat Mihai Stoica la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele