Ultima oră
Ion Crăciunescu a dat verdictul la fază care i-a adus eliminarea lui Mihai Popescu Ion Crăciunescu a dat verdictul la fază care i-a adus eliminarea lui Mihai Popescu
Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu! "Mi se pare deplasat" Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu! "Mi se pare deplasat"
VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois
Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB
Juventus a bifat o performanţă senzaţională Juventus a bifat o performanţă senzaţională
Alexandru Băluţă este fericit că nu va mai juca în Ghencea! "Execrabil" Alexandru Băluţă este fericit că nu va mai juca în Ghencea! "Execrabil"

Gigi Becali a făcut deja echipa pentru meciul cu RFS

FCSB Publicat de Tudor Moisa astăzi, 10:23
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21741092/1/becali-1.jpg

 

 

FCSB o va întâlni pe RFS, joi de la ora 22:00, în prima etapă din faza principală Europa League. Meciul va fi în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Deşi mai sunt patru zile până la debutul campioanei României în faza principală, Gigi Becali a alcătuit deja echipa de start. Se pare că trei titulari din meciul cu Petrolul nu se vor afla din primul minut pe gazon în partida cu RFS.

Ngezana, Lixandru şi Miculescu vor intra pe teren în locul lui Mihai Popescu, Florin Tănase şi Octavian Popescu.

"O să fie Ngezana, o să fie cam aia echipa. La mijloc vor fi Olaru, Şut şi Lixandru. După aia, în atac vor fi David Miculescu, Bîrligea şi Băluţă în dreapta.Tănase o să iasă, nu? Păi nu mai jucăm aşa, jucăm cu 2 închizători”, a declarat Gigi Becali la Digisport.

Primul 11 la meciul cu RFS: Târnovanu - Creţu, Ngezana, Dawa, Radunovic - Lixandru, Şut - Băluţă, Olaru, Miculescu - Bîrligea.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele