Ultima oră
Cine arbitrează partidele din optimile de finală de la EURO 2024 Cine arbitrează partidele din optimile de finală de la EURO 2024
UEFA a reacţionat! Trebuia sau nu dictat penalty pentru România? ”O fază foarte complicată” UEFA a reacţionat! Trebuia sau nu dictat penalty pentru România? ”O fază foarte complicată”
OFICIAL | Dorit de Rapid şi Dinamo, Mino Sota a semnat cu altă formaţie din Superliga OFICIAL | Dorit de Rapid şi Dinamo, Mino Sota a semnat cu altă formaţie din Superliga
Un nou transfer la UTA Arad! Un atacant nigerian va ajunge sub comanda lui Mircea Rednic Un nou transfer la UTA Arad! Un atacant nigerian va ajunge sub comanda lui Mircea Rednic
Lovitură încasată de Argentina! Leo Messi s-a accidentat şi va lipsi în duelul cu Peru, de la Copa America Lovitură încasată de Argentina! Leo Messi s-a accidentat şi va lipsi în duelul cu Peru, de la Copa America
Raphael Varane a ajuns în Italia! Cu cine va semna fundaşul francez Raphael Varane a ajuns în Italia! Cu cine va semna fundaşul francez

Vali Gheorghe s-a despărţit de ”U” Cluj! Ar putea juca la o adversară a ardelenilor din play-out

U Cluj Publicat de Daian Cutu pe miercuri, 16:40
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38242/21644244/1/ghe.jpg

Valentin Gheorghe (27 de ani) nu va continua în sezonul următor la Universitatea Cluj! Fotbalistul pentru care FCSB a plătit în trecut 250.000 de euro e în căutare de o nouă provocare.

Cei de la Digi Sport scriu că Gheorghe a ajuns la un acod cu ”şepcile roşii” privind rezilierea, în cursul zilei de 26 iunie.

Mijlocaşul lateral ar putea însă rămâne în Superliga. Cei de la GSP scriu că fostul campion al României (n.r. cu Astra Giurgiu) ar putea ajunge la Oţelul Galaţi, fosta adversară a ardelenilor din play-out.

  • 27 de partide şi 2 goluri a reuşit Gheorghe în sezonul trecut al Superligii.

Au adus un tânăr pe postul lui Gheorghe

Clujenii l-au adus pe tânărul Mario Şfaiţ (19 ani), care poate juca în flancul drept al compartimentului ofensiv.

”FC Universitatea Cluj a ajuns la o înţelegere cu Mario Sfaiţ (19 ani). Tânărul jucător care poate evolua ca extremă dreapta a fost golgheterul formaţiei Viitorul Mihai Georgescu în sezonul 2023/2024 şi al treilea cel mai bun marcator din campionatul ligii a 4-a cu 24 de reuşite.

Mario Şfaiţ a ajuns la formaţia din al patrulea eşalon în urmă cu patru ani, fiind cel mai bun jucător în ultima stagiune. Pe lângă cele 24 de goluri marcate, acesta a oferit 16 pase decisive. Pe plan colectiv, a ajuns alături de echipa sa până în finala Cupei României (faza judeţeană) şi s-a clasat pe locul al treilea în campionat.

Noul nostru jucător a fost remarcat de staff-ul tehnic la acţiunea care a avut loc pe 7 şi 8 iunie, reprezentând o nouă opţiune pentru regula jucătorului U21”, au anunţat ”şepcile roşii”.

Ardelenii s-au mai despărţit în această vară de: Daniel Popa, Plamen Iliev, Doukoure, Piţian, Roger, Tescan. Peteleu, Hofman şi Fossati.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele