Ultima oră
E gata! Ladislau Boloni pleacă de la Metz şi ar putea reveni în Superliga E gata! Ladislau Boloni pleacă de la Metz şi ar putea reveni în Superliga
Transfer interesant la Gloria Buzău. Nou-promovata a adus un jucător format la un club important din Spania Transfer interesant la Gloria Buzău. Nou-promovata a adus un jucător format la un club important din Spania
Sezonul vitezei în coastă continuă cu Memorialul Werner Hirschvogel Sezonul vitezei în coastă continuă cu Memorialul Werner Hirschvogel
Spectacol româno-olandez în Fan Zone-ul din Munchen. Vor concerta artişti consacraţi de la noi Spectacol româno-olandez în Fan Zone-ul din Munchen. Vor concerta artişti consacraţi de la noi
Ladislau Boloni a izbucnit, după comparaţiile dintre România şi Ungaria la EURO 2024: „Astea sunt nişte tâmpenii” Ladislau Boloni a izbucnit, după comparaţiile dintre România şi Ungaria la EURO 2024: „Astea sunt nişte tâmpenii”
Cristian Ionescu, Eazy Asigurări, prezent la partidele Grand Chess Tour 2024. ”Adesea ne afundăm în propriile decizii, mutări şi tindem să ne subestimăm adversarul” Cristian Ionescu, Eazy Asigurări, prezent la partidele Grand Chess Tour 2024. ”Adesea ne afundăm în propriile decizii, mutări şi tindem să ne subestimăm adversarul”

CFR Cluj pregăteşte o nouă lovitură! Dan Petrescu vrea să aducă un jucător dorit în trecut de FCSB

CFR Cluj Publicat pe sâmbătă, 12:32
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21648137/1/petrescu.jpg

CFR Cluj este extrem de activă pe piaţa transferurilor. Ardelenii îşi conturează un lot foarte puternic, pentru ca sub bagheta lui Dan Petrescu să cucerească un nou titlu şi să reuşească calificarea în grupele Conference League.

Ardelenii sunt aproape să dea o nouă lovitură în această perioadă de mercato de vară.

„Bursucul” îl vrea pe Andrei Mărginean (22 de ani), fotbalist ce în prezent este legitima la Sassuolo, dar în ediţia de campionat recent încheiată a evoluat sub formă de împrumut pentru Ternana, echipă care a retrogradat în Serie C la finalul stagiunii, notează PlaySport.

Tânărul fotbalist care evoluează de 6 ani în Italia a bifat 10 meciuri în sezonul trecut în Serie B. Începutul carierei în fotbal l-a găsit pe Mărginean la CS Zlatna, echipă din oraşul său natal.

În 2018 a ajuns în academia celor de la Sassuolo, după care a fost cedat temporar la Messina şi Novara, înainte să-l trimită la Ternana, vara trecută. De Mărginean s-a interesat în trecut inclusiv FCSB şi Dinamo.

  • 200.000 de euro este cota de piaţă a lui Andrei Mărginean, conform site-urilor de specialitate
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele