Ultima oră
Fostul dinamovist Dani Iglesias a semnat cu CSA Steaua Fostul dinamovist Dani Iglesias a semnat cu CSA Steaua
Florin Prunea a reacţionat surprinzător, atunci când a văzut noul echipament al celor de la FCSB. ”Top!” Florin Prunea a reacţionat surprinzător, atunci când a văzut noul echipament al celor de la FCSB. ”Top!”
E gata! Ladislau Boloni pleacă de la Metz şi ar putea reveni în Superliga E gata! Ladislau Boloni pleacă de la Metz şi ar putea reveni în Superliga
Transfer interesant la Gloria Buzău. Nou-promovata a adus un jucător format la un club important din Spania Transfer interesant la Gloria Buzău. Nou-promovata a adus un jucător format la un club important din Spania
Sezonul vitezei în coastă continuă cu Memorialul Werner Hirschvogel Sezonul vitezei în coastă continuă cu Memorialul Werner Hirschvogel
Spectacol româno-olandez în Fan Zone-ul din Munchen. Vor concerta artişti consacraţi de la noi Spectacol româno-olandez în Fan Zone-ul din Munchen. Vor concerta artişti consacraţi de la noi

UEFA a reacţionat! Trebuia sau nu dictat penalty pentru România? ”O fază foarte complicată”

EURO 2024 Publicat de Tudor Moisa pe sâmbătă, 14:27
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40226/21648255/1/slovacia-romania-euro-2024-26-06-2024-2.jpg

România a remizat cu Slovacia, scor 1-1, miercuri. Golul marcat de ”tricolori” a venit dintr-un penalty.

Iniţial, centralul nu dictase lovitură de la 11 metri, dar cei din camera VAR au intervenit, astfel că arbitrul şi-a schimbat decizia.

Faza a fost la limita careului, iar unii sunt de părere că trebuia acordată lovitură liberă şi nu penalty.

Roberto Rosetti este şeful arbitrajului de la UEFA şi a venit cu clarificări. Rosetti a punctat că faza este foarte complicată, dar că decizia de a acorda penalty a fost corectă.

”Au existat 12 faze în care VAR a intervenit direct. Dintre acestea, şapte intervenţii au însemnat goluri anulate, o intervenţie a însemnat un penalty acordat după consultarea cu VAR, la meciul Slovacia – România.

În meciul Slovacia – România vorbim despre o fază foarte complicată, dar decizia luată după intervenţia VAR a fost corectă.

După 30 de ani de arbitraj, vă pot spune că este imposibil să vezi, ca arbitru, astfel de faze. Totuşi, cu ajutorul VAR, totul este mai uşor. Decizia luată este corectă, penalty”, a spus Roberto Rosetti, şeful arbitrajului de la UEFA, citat de golazo.ro.

Basarab Panduru a spus că nu trebuia acordat penalty

"Ianis eşte deştept, într-un fel sau altul, pune piciorul ăla acolo, dar nu acolo trebuia faultul. Faultul, dacă vorbim de el, e primul contact. Eu aşa cred, dar ei au considerat că nu este fault în prima fază, unde nouă ni s-a părut că este, după care contactul a fost în a doua fază.

Nu li s-a părut nimic la prima fază. Eu îţi spun ce mi s-a părut. În prima fază, dacă e să dai penalty, dai acolo, în a doua fază ce mai face Hancko? Dai în afara careului", a spus Basarab Panduru la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

EURO 2024

Ultimele articole Toate articolele