Ultima oră
E gata! Ladislau Boloni pleacă de la Metz şi ar putea reveni în Superliga E gata! Ladislau Boloni pleacă de la Metz şi ar putea reveni în Superliga
Transfer interesant la Gloria Buzău. Nou-promovata a adus un jucător format la un club important din Spania Transfer interesant la Gloria Buzău. Nou-promovata a adus un jucător format la un club important din Spania
Sezonul vitezei în coastă continuă cu Memorialul Werner Hirschvogel Sezonul vitezei în coastă continuă cu Memorialul Werner Hirschvogel
Spectacol româno-olandez în Fan Zone-ul din Munchen. Vor concerta artişti consacraţi de la noi Spectacol româno-olandez în Fan Zone-ul din Munchen. Vor concerta artişti consacraţi de la noi
Ladislau Boloni a izbucnit, după comparaţiile dintre România şi Ungaria la EURO 2024: „Astea sunt nişte tâmpenii” Ladislau Boloni a izbucnit, după comparaţiile dintre România şi Ungaria la EURO 2024: „Astea sunt nişte tâmpenii”
Cristian Ionescu, Eazy Asigurări, prezent la partidele Grand Chess Tour 2024. ”Adesea ne afundăm în propriile decizii, mutări şi tindem să ne subestimăm adversarul” Cristian Ionescu, Eazy Asigurări, prezent la partidele Grand Chess Tour 2024. ”Adesea ne afundăm în propriile decizii, mutări şi tindem să ne subestimăm adversarul”

VIDEO EXCLUSIV | Alin Stoica, taxat după declaraţiile halucinante la adresa naţionalei României. „Din cauza lui are această răutate şi acestă rupere de realitate”

Echipa nationala Publicat pe vineri, 23:00
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21647536/1/alin-stoica-face-praf-nationala-hai-sa-fim-seriosi-size6.jpg

Naţionala României s-a calificat în „optimile” Campionatului European din Germania, după remiza 1-1 cu Slovacia, iar Olanda va fi următoarea adversară a „tricolorilor”.

Echipa antrenată de Edi Iordănescu a întrecut aşteptările de dinaintea acestui turneu final şi a reuşit să îi scoată pe români în stradă, după performanţa incredibilă de a se califica de pe primul loc dintr-o grupă cu Belgia, Ucraina şi Slovacia.

Contactat telefonic în emisiunea EURO Show, Cornel Dinu a vorbit despre derapajul pe care l-a avut Alin Stoica la adresa naţionalei României, înaintea meciului cu Belgia.

„Alin Stoica a fost un talent, care a murit speranţă, adică are o răutate că a jucat foarte puţin, dar tocmai că nu a reuşit să fie un mare jucător din cauza lui are această răutate şi acestă rupere de realitate. Au fost momente în care echipa a jucat prost şi nu i-am cruţat, dar aveam argumentele jocului.

Ca să o ţii tot timpul de o manieră cu atâta răutate şi fără niciun fel de suport real în a-ţi argumenta poziţia este deja mai mult spre maladie decât spre realitate.”, a declarat Cornel Dinu, la Prima Sport.

Declaraţia lui Alin Stoica înaintea meciului cu Belgia

Alin Stoica a avut o nouă ieşire în decor, lucru ce face parte din rutina zilnică a fostului fotbalist.

Stoica a declarat, printre altele, că Gică Hagi ar trebui să ia medicamente, după ce tehnicianul Farului a spus că România va câştiga cu Belgia.

"Înainte de EURO 2024, Hagi declara că România va bate Belgia şi va ajunge în semifinale. Omul ăsta are nevoie de medicamente. Vorbeşte prostii, jur. În preliminarii, războaiele din Ucraina şi Palestina au ajutat România pentru că Belarus şi Israel nu au putut juca acasă. La meciul cu Elveţia, terminat 2-2, putea să fie 5-0 de la pauză pentru elveţieni. România nu este o echipă bună, nu joacă fotbal. România doar aşteaptă greşeli ale adversarilor.

V-am zis că tactica lor este să pedepsească greşelile adversarilor. Portarul Lunin a comis două. Dacă Belgia se respectă, ia lucrurile în serios, iar Tedesco nu mai face astfel de prostii, ar trebui să câştige fără probleme. 

Aţi văzut diferenţa de nivel? Jan Vertonghen a spus că nu ştie niciun jucător român. Presa l-a numit arogant, dar eu îl înţeleg. România are patru jucători care au fost la retrogradare cu cluburile lor, alţii joacă în liga secundă, alţii în Arabia Saudită.

Cel mai scump transfer din istoria fotbalul românesc este Drăguşin, un fundaş care a plecat la Tottenham, dar care joacă numai când alţii sunt accidentaţi. Nu ar trebui să le oferim cadouri, pentru că ei fix asta aşteaptă"a spus Alin Stoica pentru presa din Belgia.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri