Ultima oră
LIVE TEXT | Franţa - Belgia, ASTĂZI, de la 19:00. Echipele de start LIVE TEXT | Franţa - Belgia, ASTĂZI, de la 19:00. Echipele de start
Fostul dinamovist Dani Iglesias a semnat cu CSA Steaua Fostul dinamovist Dani Iglesias a semnat cu CSA Steaua
Florin Prunea a reacţionat surprinzător, atunci când a văzut noul echipament al celor de la FCSB. ”Top!” Florin Prunea a reacţionat surprinzător, atunci când a văzut noul echipament al celor de la FCSB. ”Top!”
E gata! Ladislau Boloni pleacă de la Metz şi ar putea reveni în Superliga E gata! Ladislau Boloni pleacă de la Metz şi ar putea reveni în Superliga
Transfer interesant la Gloria Buzău. Nou-promovata a adus un jucător format la un club important din Spania Transfer interesant la Gloria Buzău. Nou-promovata a adus un jucător format la un club important din Spania
Sezonul vitezei în coastă continuă cu Memorialul Werner Hirschvogel Sezonul vitezei în coastă continuă cu Memorialul Werner Hirschvogel

Vali Gheorghe pleacă de la ”U” Cluj! E dorit de altă formaţie din Superliga

Oțelul Galați Publicat de Daian Cutu pe marți, 20:00
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40006/21643041/1/gheorghe.jpg

Valentin Gheorghe (27 de ani) pleacă de la Universitatea Cluj în această vară. Acesta nu a reuşit să se impună în formula de start a lui Ioan Ovidiu Sabău, fiind mai mult rezervă.

Mijlocaşul lateral ar putea însă rămâne în Superliga. Cei de la GSP scriu că fostul campion al României (n.r. cu Astra Giurgiu) ar putea ajunge la Oţelul Galaţi, fosta adversară a ardelenilor din play-out.

  • 27 de partide şi 2 goluri a reuşit Gheorghe în sezonul trecut al Superligii.

Au adus un tânăr pe postul lui Gheorghe

Clujenii l-au adus pe tânărul Mario Şfaiţ (19 ani), care poate juca în flancul drept al compartimentului ofensiv.

”FC Universitatea Cluj a ajuns la o înţelegere cu Mario Sfaiţ (19 ani). Tânărul jucător care poate evolua ca extremă dreapta a fost golgheterul formaţiei Viitorul Mihai Georgescu în sezonul 2023/2024 şi al treilea cel mai bun marcator din campionatul ligii a 4-a cu 24 de reuşite.

Mario Şfaiţ a ajuns la formaţia din al patrulea eşalon în urmă cu patru ani, fiind cel mai bun jucător în ultima stagiune. Pe lângă cele 24 de goluri marcate, acesta a oferit 16 pase decisive. Pe plan colectiv, a ajuns alături de echipa sa până în finala Cupei României (faza judeţeană) şi s-a clasat pe locul al treilea în campionat.

Noul nostru jucător a fost remarcat de staff-ul tehnic la acţiunea care a avut loc pe 7 şi 8 iunie, reprezentând o nouă opţiune pentru regula jucătorului U21”, au anunţat ”şepcile roşii”.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Oțelul Galați

Ultimele articole Toate articolele