Ultima oră
VIDEO | ”Nu văd ca o revanşă”. Răzvan Marin cunoaşte bine fotbalul olandez VIDEO | ”Nu văd ca o revanşă”. Răzvan Marin cunoaşte bine fotbalul olandez
”Mereu m-am simţit în siguranţă aici”. Garry Kasparov e bucuros că se află în România ”Mereu m-am simţit în siguranţă aici”. Garry Kasparov e bucuros că se află în România
LIVE TEXT | Franţa - Belgia, ASTĂZI, de la 19:00. Echipele de start LIVE TEXT | Franţa - Belgia, ASTĂZI, de la 19:00. Echipele de start
Fostul dinamovist Dani Iglesias a semnat cu CSA Steaua Fostul dinamovist Dani Iglesias a semnat cu CSA Steaua
Florin Prunea a reacţionat surprinzător, atunci când a văzut noul echipament al celor de la FCSB. ”Top!” Florin Prunea a reacţionat surprinzător, atunci când a văzut noul echipament al celor de la FCSB. ”Top!”
E gata! Ladislau Boloni pleacă de la Metz şi ar putea reveni în Superliga E gata! Ladislau Boloni pleacă de la Metz şi ar putea reveni în Superliga

Cine arbitrează partidele din optimile de finală de la EURO 2024

EURO 2024 Publicat pe sâmbătă, 14:48
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40226/21648278/1/euro-2024-c.jpg

Optimile de finală încep astăzi, de la ora 19:00. Toate partidele pot fi urmărite în format LIVE TEXT pe PrimaSport.ro.

Primul meci din această fază de la EURO 2024 este Elveţia - Italia. Partida îl va avea la centru pe polonezul Szymon Marciniak ajutat la cele două tuşe de Tomasz Listkiewicz şi Adam Kupsik.

În al doilea meci al zilei se vor întâlni Germania şi Danemarca, cu începere de la ora 22:00. Meciul va fi condus de o brigadă din Anglia, la centru va fi experimentatul Michael Oliver, ajutat la cele două tuşe de Stuart Burt şi Dan Cook.

Duminică, de la ora 19:00, Anglia întâlneşte Slovacia. Duelul va fi arbitrat de o brigadă din Turcia, condusă de Umut Meler va arbitra Anglia – Slovacia. Emre Eyisoy şi Kerem Ersoy vor fi cei doi asistenţi.

De la 22:00, Spania va da piept cu Slovenia. Francezul Francois Letexier va fi la centru. Cyril Mugnier şi Mehdi Rahmouni vor fi cei doi asistenţi.

Luni , de la 19:00vom avea parte de cel mai încis meci din optimi. Belgia şi Franţa se vor lupta pentru calificarea în sferturi, iar partida va fi condusă de Suedezul Glenn Nyberg.

Tot în aceeaşi zi, Portugalia întâlneşte Slovenia, de la ora 22:00. 

Cristiano Ronaldo & Co. vor fi arbitraţi de experimentatul italian Daniele Orsato.

Marţi este duelul pe care o întreagă ţară îl va urmări cu sufletul la gură. De la ora 19:00, România va da piept cu Olanda şi va lupta pentru o calificare în sferturile de finală. Meciul „tricolorilor” îl va avea la centru pe Felix Zwayer.

Ultima partidă din optimi este Austria - Turcia, de la 22:00. Duelul care ne interesează şi pe noi va fi condus de portughezul Arthur Manuel Ribeiro Soares Dias.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

EURO 2024

Ultimele articole Toate articolele