Ultima oră
Florin Prunea a reacţionat surprinzător, atunci când a văzut noul echipament al celor de la FCSB. ”Top!” Florin Prunea a reacţionat surprinzător, atunci când a văzut noul echipament al celor de la FCSB. ”Top!”
E gata! Ladislau Boloni pleacă de la Metz şi ar putea reveni în Superliga E gata! Ladislau Boloni pleacă de la Metz şi ar putea reveni în Superliga
Transfer interesant la Gloria Buzău. Nou-promovata a adus un jucător format la un club important din Spania Transfer interesant la Gloria Buzău. Nou-promovata a adus un jucător format la un club important din Spania
Sezonul vitezei în coastă continuă cu Memorialul Werner Hirschvogel Sezonul vitezei în coastă continuă cu Memorialul Werner Hirschvogel
Spectacol româno-olandez în Fan Zone-ul din Munchen. Vor concerta artişti consacraţi de la noi Spectacol româno-olandez în Fan Zone-ul din Munchen. Vor concerta artişti consacraţi de la noi
Ladislau Boloni a izbucnit, după comparaţiile dintre România şi Ungaria la EURO 2024: „Astea sunt nişte tâmpenii” Ladislau Boloni a izbucnit, după comparaţiile dintre România şi Ungaria la EURO 2024: „Astea sunt nişte tâmpenii”

Nu e Slavia Praga! Unde ar urma să ajungă Rrahmani

Rapid Publicat de Tudor Moisa pe sâmbătă, 12:23
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21648131/1/rapid-bucuresti-fc-hermanstadt-superliga-superbet-16-02-2024-2.jpg

Albion Rrahmani a impresionat la Rapid, în sezonul recent încheiat. Kosovarul a fost al treilea cel mai bun atacant din Superligă, cu 17 goluri, la unul singur de Coman şi Otele.

Plecarea lui Rrahmani din Giuleşti pare iminentă, iar Slavia Praga era văzută drept principala favorită în lupta pentru semnătura atacantului. Totuşi, acesta ar putea ajunge la Glasgow Rangers.

Echipa scoţiană se află de mai mult timp în tratative cu Rapid, dar suma de opt milioane de euro cerută de Şucu li s-a părut prea mare celor din conducerea lui Rangers.

Acum, după ce în Giuleşti a ajuns Timotej Jambor, cel care este văzut drept înlocuitorul kosovarului, Dan Şucu a lăsat-o mai moale în negocieri, iar cei de la Rangers vor să profite de situaţie şi să ajungă la un numitor comun cu Rapid.

"Cu Rapid care pare mai deschisă la negocieri, Rangers trebuie să se mişte repede şi să-şi asigure semnătura lui Rrhamani, pentru îmbunătăţirea atacului. Versatilitatea şi instinctul de marcator al lui Rrahmani ar spori compartimentul ofensiv.

Clubul trebuie să prezinte o ofertă convingătoare şi un plan pentru dezvoltarea lui Rrhamani pe Ibrox Park", scrie site-ul ibroxnews.com.

Albion Rrahmani este cotat la 3,5 milioane de euro pe Transfermarkt.

mail-share icon Email
viewscnt

Rapid

Ultimele articole Toate articolele