Ultima oră
”Sunt foarte mândru de ei”. Selecţionerul Slovaciei, aproape de un rezultat fabulos ”Sunt foarte mândru de ei”. Selecţionerul Slovaciei, aproape de un rezultat fabulos
Constatin Popovici a câştigat a treia etapă a Red Bull Cliff Diving Constatin Popovici a câştigat a treia etapă a Red Bull Cliff Diving
E gata! S-a stabilit unde vor juca Juan Bauza şi William Baten E gata! S-a stabilit unde vor juca Juan Bauza şi William Baten
Jucătorul din naţionala Angliei, impresionat de reuşita incredibilă a lui Jude Bellingham din ultimele minute. „Unul dintre cele mai frumoase goluri din istoria ţării noastre” Jucătorul din naţionala Angliei, impresionat de reuşita incredibilă a lui Jude Bellingham din ultimele minute. „Unul dintre cele mai frumoase goluri din istoria ţării noastre”
LIVE TEXT | Spania - Georgia 3-1. Gol superb înscris de Williams LIVE TEXT | Spania - Georgia 3-1. Gol superb înscris de Williams
Un club din Superliga şi-a schimbat sigla Un club din Superliga şi-a schimbat sigla

Bogdan Racoviţan, emoţionat de felul în care fanii români au cântat imnul: „Mi s-a făcut pielea de găină”

EURO 2024 Publicat pe vineri, 13:08
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40226/21646874/1/racovitan-capt-video.png

Bogdan Racoviţan a declarat, vineri, că l-a emoţionat foarte mult momentul în care la Euro 2024 s-a cântat pentru prima dată imnul României.

  • Suporterii pot urmări toate meciurile turneului final Euro 2024, în direct, în Parcul Titan, pe Insula Euro! În fiecare seară, un DJ va întreţine atmosfera pe insulă. Pe 2 iulie, la ora 21 00,  dupa meciul Romania-Olanda, va concerta Cabron. Evenimentul este susţinut de Betano si Hidroelectrica.

„E o bucurie imensă, cea mai mare bucurie să vedem români alături de noi, să vezi români din toată ţara mândri. Când s-a cântat imnul pentru prima oară mi s-a făcut pielea de găină. A cântat tot stadionul. Am crezut că jucăm la noi acasă. Şi s-a cântat încă o dată în timpul meciului. Am simţit mândrie”, a spus Racoviţan.

El este de părere că tricolorii trebuie să continue la fel ca până cum la Euro. “Cred că trebuie să continuăm pe drumul nostru, ca până acum. Ne vom lupta, vom da totul pe teren. Important e să nu avem regret după meci”.

Racoviţan s-a născut la Dijon, în Franţa, dar iubeşte România: Mă simt sută la sută român, cum mă simt şi francez. Nu e uşor când eşti născut în străinătate. Fac greşeli când vorbesc, dar iubesc România, am venit mereu cu toată inima şi nu am simţit niciodată o diferenţă”.

Următorul meci al tricolorilor, cel din faza optimilor, se va juca marţi, 2 iulie, de la ora locală 18:00 (19:00 în România), la München, cu selecţionata Ţărilor de Jos.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

EURO 2024

Ultimele articole Toate articolele