Ultima oră
Ladislau Boloni a izbucnit, după comparaţiile dintre România şi Ungaria la EURO 2024: „Astea sunt nişte tâmpenii” Ladislau Boloni a izbucnit, după comparaţiile dintre România şi Ungaria la EURO 2024: „Astea sunt nişte tâmpenii”
Cristian Ionescu, Eazy Asigurări, prezent la partidele Grand Chess Tour 2024. ”Adesea ne afundăm în propriile decizii, mutări şi tindem să ne subestimăm adversarul” Cristian Ionescu, Eazy Asigurări, prezent la partidele Grand Chess Tour 2024. ”Adesea ne afundăm în propriile decizii, mutări şi tindem să ne subestimăm adversarul”
FC Voluntari vrea să revină rapid în Superliga! Transfer important realizat de ilfoveni FC Voluntari vrea să revină rapid în Superliga! Transfer important realizat de ilfoveni
Răzvan Marin poate prinde transferul carierei! Mijlocaşul român, dorit de o echipă de Champions League Răzvan Marin poate prinde transferul carierei! Mijlocaşul român, dorit de o echipă de Champions League
Şoferul autocarului tricolor, gata să ducă România cât mai departe la Euro 2024. ”Sunt mândru de asta” Şoferul autocarului tricolor, gata să ducă România cât mai departe la Euro 2024. ”Sunt mândru de asta”
OFICIAL | Curăţenie generală la FC Argeş! Şase jucători, OUT dintr-un foc OFICIAL | Curăţenie generală la FC Argeş! Şase jucători, OUT dintr-un foc

Jucătorul naţionalei României, ironizat după meciul cu Slovacia. „Nu înţeleg de ce se mizează în continuare pe el, nu contează în astfel de situaţii” | EXCLUSIV VIDEO

Echipa nationala Publicat de Ovidiu Neacşu pe vineri, 22:28
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21647432/2/slovacia-romania-euro-2024-26-06-2024-1.jpg

Naţionala României s-a calificat în „optimile” Campionatului European din Germania, după remiza 1-1 cu Slovacia, iar Olanda va fi următoarea adversară a „tricolorilor”.

Echipa antrenată de Edi Iordănescu a întrecut aşteptările de dinaintea acestui turneu final şi a reuşit să îi scoată pe români în stradă, după performanţa incredibilă de a se califica de pe primul loc dintr-o grupă cu Belgia, Ucraina şi Slovacia.

Contactat telefonic în emisiunea EURO Show, Cornel Dinu a lăudat performanţa echipei naţionale şi a enumerat jucătorii români care i-au plăcut la acest turneu final, până acum. „Procurorul” a avut remarcat şi un jucător care a fost neinspirat până acum la EURO: George Puşcaş. 

„Naţionala României a devenit o echipă cât de cât omogenă, cu o formulă de joc destul de stabilă, mângâiată şi de şansa fără de care în fotbal nu poţi să reuşeşti şi pe care o au anumiţi antrenori. Una peste alta şi-a meritat clar calificarea, iar rezultatul care a propulsat naţionala României a fost neaşteptatul 3-0 cu Ucraina. 

Eu cred că rezultatul în sine s-a datorat unităţii echipei şi unei anumite omogenităţi create în timp, în afară de portar (n.r. Niţă), l-aş remarca pe Raţiu, i-aş remerca pe cei doi Marini, prestaţia de la primul joc pe care a avut-o Stanciu, şi pozitiv surprizătoarea prestaţiile în atac ale lui Ianis Hagi şi a lui Drăguş.

Nu înţeleg de ce se mizează în continuare pe Puşcaş, care a făcut în finalul meciului un fault care era de roşu, în niciun caz de galben, şi care nu contează în astfel de situaţii.”, a decalarat Cornel Dinu, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri