Ultima oră
”Sunt foarte mândru de ei”. Selecţionerul Slovaciei, aproape de un rezultat fabulos ”Sunt foarte mândru de ei”. Selecţionerul Slovaciei, aproape de un rezultat fabulos
Constatin Popovici a câştigat a treia etapă a Red Bull Cliff Diving Constatin Popovici a câştigat a treia etapă a Red Bull Cliff Diving
E gata! S-a stabilit unde vor juca Juan Bauza şi William Baten E gata! S-a stabilit unde vor juca Juan Bauza şi William Baten
Jucătorul din naţionala Angliei, impresionat de reuşita incredibilă a lui Jude Bellingham din ultimele minute. „Unul dintre cele mai frumoase goluri din istoria ţării noastre” Jucătorul din naţionala Angliei, impresionat de reuşita incredibilă a lui Jude Bellingham din ultimele minute. „Unul dintre cele mai frumoase goluri din istoria ţării noastre”
Spania - Georgia 4-1. Olmo înscrie şi el Spania - Georgia 4-1. Olmo înscrie şi el
Un club din Superliga şi-a schimbat sigla Un club din Superliga şi-a schimbat sigla

Virgil van Dijk, reacţie surprinzătoare înainte de duelul cu România. "Poate că ne supraestimăm"

EURO 2024 Publicat de Daian Cutu pe vineri, 16:01
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40226/21647097/1/profimedia-0885331133.jpg

Virgil van Dijk, căpitanul echipei Ţărilor de Jos. a declarat că este posibil ca naţionala olandeză, adversara României în optimile Euro 2024, să se fi supraestimat, relatează bbc.com.

Olandezii s-au calificat în optimi doar ca una dintre cele mai bune echipe de pe locul al treilea, după ce au pierdut marţi în faţa Austriei.

"Înţeleg perfect criticile", a declarat Van Dijk. "Lucrurile în general pot şi ar trebui să meargă mai bine. Poate că ne supraestimăm".

Ţările de Jos, care au câştigat ultima dată Campionatul European în urmă cu 36 de ani, ştiu că vor trebui să joace mult mai bine pentru a repeta acel succes în Germania.

"Au fost multe de spus [după înfrângerea cu Austria] şi a trebuit să analizăm multe. Nu a fost tactica de vină pentru că lucrurile au mers prost. A fost în principal dorinţa de a câştiga, aşa că am vorbit despre asta şi cu cuvinte dure", a adăugat fotbalistul.

Următorul meci al naţionalei României, cel din faza optimilor, se va juca marţi, 2 iulie, de la ora locală 18:00 (19:00 în România), la München, cu selecţionata Ţărilor de Jos.

Suporterii pot urmări toate meciurile turneului final Euro 2024, în direct, în Parcul Titan, pe Insula Euro! In fiecare seară, un DJ va întreţine atmosfera pe insulă. Pe 2 iulie, la ora 21.00, după meciul România-Olanda, va concerta Cabron.

Evenimentul este susţinut de Betano şi Hidroelectrica.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

EURO 2024

Ultimele articole Toate articolele