Ultima oră
VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”

Şoc în fotbalul feminin! Echipa care a câştigat sezonul regular a decis să înceapă sezonul viitor din Liga 2

Fotbal Romania Publicat de Daian Cutu pe 27 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21607553/1/sl-f.jpg

Poli Timişoara a fost aproape de titlul în Superliga Feminină. Bănăţencele au câştigat sezonul regular, dar în play-off au picat inexplicabil.

Au urmat 11 înfrângeri, iar când s-a tras linie au terminat pe 4! Cei de la ProSport scriu că principalii finanţatori au decis să se retragă, iar formaţia a emis un comunicat, prin care a anunţat că din sezonul viitor se va începe din Liga 2.

Astfel, majoritatea fetelor care au evoluat în sezonul recent încheiat vor pleca.

 

”Am început acum trei ani un proiect ambiţios în care am crezut cu toţii şi pentru care am muncit zilnic. Din păcate, nu am reuşit să ne atingem obiectivul. Sezonul trecut am fost atât de aproape de titlul de campioană, pierdut în ultima etapă. Iar în acest sezon, deşi păream favoriţi la începutul primăverii, ne-am îndepărtat de trofeu etapă cu etapă, terminând pe locul 4.

Ajunşi la final, tragem linie, analizăm şi luăm decizii pentru sezonul 2024-2025: Politehnica Timişoara Femina va continua în Liga 2. Intrăm într-un proces de restructurare, în care punem accent în continuare pe creşterea junioarelor. În aceşti trei ani numărul jucătoarelor junioare a crescut foarte mult şi ne dorim să atragem în continuare către noi cât mai multe fete talentate din Banat.

Ne luăm timp să ne tragem sufletul şi să începem apoi pregătirile pentru sezonul 2025-2026, când ne propunem să revenim pe prima scenă a fotbalului feminin românesc.

Mulţumim pentru munca depusă în aceşti trei ani managerului Mirel Albon şi staff-ului său – Petru Ţurcaş, Alin Crişanov, Sabina Scurtu, Rodica Bogdan, Musab Al-Qatawneh, Alex Boncu, Gabriela Moţ, Nelu Pera, Diana Coltofean. Mulţumim tuturor jucătoarelor care au luptat pentru culorile alb-violet în acest sezon. Tuturor le urăm mult succes în proiectele următoare!

Cei rămaşi, strângem rândurile. Obligatoriu înainte!”
e comunicatul formaţiei bănăţene.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele