Ultima oră
VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”

EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”

Superliga Publicat ieri, 22:23
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21744009/1/whatsapp-image-2024-09-23-at-9-28-05-pm-2.jpg

 

 

Rapid s-a impus luni seară la Clinceni în compania celor de la Unirea Slobozia, scor 1-2.

Pe arena din Clinceni, Rapid a început foarte bine şi după ce Hromada a trimis peste poartă din careu, în primul minut, Hasani a lovit bara în minutul 2. Tot Hasani a fost aproape de gol în minutul 16, pentru ca opt minute mai târziu, Rareş Pop şă deschidă scorul din pasa lui Christensen.

Pospelov a egalat în minutul 31, din careu, dar giuleştenii au trecut din nou în avantaj în minutul 60, când Rareş Pop a şutat sub transversală, din careu. Gazdele au încercat poarta lui Siegrist, dar scorul a rămas neschimbat şi Rapid s-a impus cu 2-1, reuşind a doua victorie a sezonului.

Oficialii formaţiei ialomiţene au organizat partida într-un mod penibil. Se pare că la masa presei s-au vândut bilete suporterilor, iar jurnaliştii nu au unde să stea.

Din imaginile furnizate de reporterul Prima Sport de la meci, se observă clar că toate locurile au fost ocupate de diverse persoane care au şi însemnele formaţiei din Giuleşti.

Aflat într-o intervenţie telefonică la emisiunea Fotbal Show, Ilie Lemnaru a vorbit pe tema acestui subiect. Preşedintele Unirii Slobozia a dezvăluit că tot scandalul a pornit de la o eroare a firmei de ticketing.

„A fost o eroare a firmei de ticketing. Am de la el dat locurile pe care le-a blocat. În loc să blocheze de la 1 la 27, a blocat primele 15 locuri de sus de la ultimul rând şi a blocat rândul 4 încă 12 locuri unde nu erau locuri de presă.

Dar noi totuşi am mers, am vorbit cu cei de la pază. Mai erau colegi de-ai dumneavoastră care deja erau pe locurile respective şi am mai reuşit să le punem încă 5 locuri la dispoziţie. De aici încolo la masa presei vor fi cel puţin 3 stewarzi care vor sta acolo, pentru că aşa e normal!” , a declarat Ilie Lemnaru, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele