Ultima oră
Nu s-a putut abţine! Nicolo Napoli, reacţie tăioasă după ce a fost dat afară Croitoru, de la FCU Craiova Nu s-a putut abţine! Nicolo Napoli, reacţie tăioasă după ce a fost dat afară Croitoru, de la FCU Craiova
Spectacolul continuă la Prima Sport şi după finalul meciurilor din Champions League Spectacolul continuă la Prima Sport şi după finalul meciurilor din Champions League
VIDEO | Spectacolul din Champions League se vede la Prima Sport! AC Milan - Club Brugge, pe PS1 şi Monaco - Steaua Roşie Belgrad, pe PS2. Programul complet al serii VIDEO | Spectacolul din Champions League se vede la Prima Sport! AC Milan - Club Brugge, pe PS1 şi Monaco - Steaua Roşie Belgrad, pe PS2. Programul complet al serii
Surpriză mare! Jucătorul de la FCSB propus la echipa naţională: „O soluţie în plus pentru Mircea Lucescu” Surpriză mare! Jucătorul de la FCSB propus la echipa naţională: „O soluţie în plus pentru Mircea Lucescu”
Adrian Mititelu face anunţul. Cine îl va înlocui pe Marius Croitoru

Adrian Mititelu face anunţul. Cine îl va înlocui pe Marius Croitoru
Gigi Becali a reacţionat după amenda primită din partea FRF: „Mă văd vineri cu Burleanu. Aştept să-mi dea un milion de euro!” Gigi Becali a reacţionat după amenda primită din partea FRF: „Mă văd vineri cu Burleanu. Aştept să-mi dea un milion de euro!”

Scandal de proporţii după AEK Atena - PAOK! Poliţia greacă, pe urmele lui Răzvan Lucescu

Fotbal Internațional Publicat astăzi, 17:47
mail-share icon Email

PAOK a remizat duminică pe terenul lui AEK Atena, scor 1-1. Derby-ul din Grecia a iscat un adevărat scandal în care Răzvan Lucescu este implicat direct.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21810555/1/profimedia-0872537077.jpg

Echipa greacă PAOK Salonic, condusă de antrenorul român Răzvan Lucescu, a terminat la egalitate duminică, în deplasare, scor 1-1, cu formaţia AEK Atena, în etapa a opta din Super League.

Oaspeţii au deschis scorul în minutul 15, prin Abdul Rahman Baba, iar atenienii au egalat zece minute mai târziu, când Aboubakary Koita a pasat şi Frantzdy  Pierrot a înscris. Ambele echipe au căutat golul victoriei, însă el nu a venit şi s-a încheiat 1-1.

PAOK rămâne lider în clasament, cu 17 puncte, acelaşi număr de puncte cu ocupanta locului secund, Aris Salonic. AEK Atena e pe locul al treilea, cu 15 puncte.

Scandal de proporţii în Grecia! Poliţia e pe urmele lui Răzvan Lucescu

Este bine cunoscut faptul că între AEK Atena şi PAOK există o rivalitate uriaşă. Acest lucru s-a văzut şi în derby-ul ce a avut loc duminică, în care Răzvan Lucescu a fost implicat direct.

Tehnicianul român a intrat într-un conflict cu suporterii formaţiei gazde, iar mai apoi cu Erik Lamela, jucătorul lui AEK.

Se pare că totul a plecat de la gesturile pe care Răzvan Lucescu le-a avut la adresa suporterilor echipei adverse, moment în care spiritele s-au inflamat. Scandalul a ajuns pe mâna poliţiei, iar conform celor de la Gazzetta.gr, autorităţile au publicat un raport în care notează că antrenorul român l-ar fi scuipat pe mijlocaşul argentinian.

Mai mult, în raportul poliţiei a fost menţionat şi faptul că un membru din staff-ul celor de la PAOK s-a dus ameninţător spre cei de la AEK, motv pentru care forţele de ordine au fost forţate să intervină.

În urma acestor gesturi, Răzvan Lucescu riscă o suspendare de minim 15 zile, conform presei din Grecia.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri